Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fensistuff

Marketing

Tužna vijest!

Web shopovi (jedinica i dvojka) na stranicama "aukcije.hr" se zatvaraju 31.12.2007. i ekipi iz "Radionice snova" više neće biti omogućeno izlaganje i prodaja nakita putem ovog sajta. cry

Razlog je jednostavan! Aukcijama.hr se ne "isplati" držati web shopove otvorene, iako je posjećenost bila velika puknucu i stoga su nas odlučili zatvoriti.

Jedina dobra vijest od svega toga jest da sam otvorila malu trgovinicu sa stvarima na jednoj internacionalnoj stranici ETSY.com. Na ovim stranica možete pronaći sve rukotvorine svijeta i sve materijale potrebne za izradu tih rukotvorina koje se mogu naći. Stranica je odlična - internacionalna je, ima nas od svukud, a plaća se u $ naughty dooooolarima!

Moju malenu trgovinicu (koja se nalazi ovdje -> OVDJE!) truditi ću se svakodnevno ažurirati, koliko god mi obveze to dopustile. U trgovinici možete naći od dobro vam znanog nakita, magneta za frižider, pa sve do markica i torbica koje namjeravam poslikati i staviti.

Kao mali uvod u ovu moju priču, predstavljam vam moj banner! Nadam se da će vam se svidjeti!

Image Hosted by ImageShack.us
By kitty_kat2812 at 2007-12-26

Ako vas bilo koji komad interesira - kontaktirajte me. Cijene su malo "amerikanizirane", tako da se ne preplašite! wink Popust našim curama zagarantiran fino Email znate, a ako ga ne znate pronaći ćete ga ovdje na ovim stranicama u lijevom stupcu!

Vesele blagdane svima želim! party

Kitty

Post je objavljen 26.12.2007. u 23:15 sati.