Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kondili

Marketing

................SreTan BožiĆ................

sretanSretan Božić svima vama koji posjećujete moj blog! Hvala vam što to još uvijek činite,,,,drago mi je zbog toga!!!!yes,,,Kod mene nema ništa novo milim od 19, još se uvijek super osijećam,,,i nemam baš nekih briga,,,tako mi je super kada nema škole,,,malo dosadno ali se ne brinem i nemam problema,,,,bit ce tj, ovo je taman odmor od osoba kojih sam sita, i koje ne pokazuju ni malo, ni koliko ima je crno ispod nokta poštovanja,,,,,možda će se neki prepoznati u ovome!!!!!

BaDnjaKdan pred Božić jedan vrlo lijep dan,,,,na njega se Isus rodio,sretanlijepo zar ne...?! onda smo moja obitelj i ja kitil i ukrašavali naš bor,jelku ili kako je već želite da je nazovem,,,navečer smo otisli u crkvu na polnoćku, ondje smo imali recitat koji je za divno čudo bio odličan,,,,koliko su mi rekli,,,,!!!!!!

BoŽić jedan od meni najljepših blagdana u cijeloj godini,,,,svi su dobro raspoloženi, vesele se, vole, daruju jedni drugima darove,,,,od srca,,,,ja osobno volim dobiti dar, makar i sasvim malen i možda za nekoga beznačajan meni je dobar ako je od srcacerek,,,,tada se najviše veselim,,,,,da,da,da mozda mislite da pričam besmislice ali pišem od srca i iskreno......dobila sam lijepih darova i poklončića, ali neću vam napisati koji su to zato što bi ispalo da sam hvalisava,,,,što svakako nisam!!!!

DanaŠnji dAn jedan od boljih ,,,,,napadao nam je snijeg,,,jos prije ali sada sam se tek sjetila to napisati,,,a kaj ćete....heh,,,,tako da mi je bilo užasno dosadno,,,a i nije toliko,,,onako iz zabave napravila sam snjegovića...hehe,,,dugo ga nisam radila,,,kad nije bilo snijega....! nakon toga dogovorila sam se s Matejom ,,,,,jednom od mojih the best frendica da odemo u malenu šetnjicu,,,gradom,,,,i to je proslo vrlo dobro,,,super smo se zabavile,,,,ispričale,,i sve što ide uz to,,,,!

Ovo bi bilo sve završila sam ovaj post......uživala sam pisajući ga ,,,,nadam se da ćete mi komentirati i dalje,,,,ne štedite znate da sve komentare vratim duplo,,,,,hehe PoZz do idućeg puta

Ovo je pjesma koju sam slusala prosle zime,,,i jos mi je jako draga,,,


A ova je također vrlo lijepa,,,,nju slusam sada,,,,ako želite poslušajte i vi;









Post je objavljen 26.12.2007. u 20:17 sati.