Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rettile

Marketing

Volim božić. :D

Jel Božić već gotov?

pa,prvo da svima vama zaželim Sretan Božić i sve najbolje. :) svake je godine zapravo ista priča....

U trci i zbrci koja trenutno vlada u kući,zvoni mi mobitel.naravno,otac javlja da bi bilo vrijeme da više izađem iz kuće jer još malo i sve će se jelkice rasprodati.pobogu,stari,kak ne kužiš da nemrem ovakva rasčupana van jer nikad neznaš gdje me onaj moj princ na smeđem konju ćeka,a još je i mama odlučila da baš onog trena kad sam ja u kupaoni,ona mora usisavati taj prokleti wc.no,nebi "Badnje jutro" bilo "Badnje jutro" da ja nemoram slušati tatine bajke o tome kako mi dugo treba da se spremim!sva sreća što me doživljava kao sina!!na poslijetku,kad smo napokon mogli krenut,uputili smo se po drvce.svake godine kupujemo kod jedne žene u dvorištu jer ona ima mala i bujna drvca,baš onakva kakva nama treba.. :D kao što rekoh,doma je strka jer se radi generalka,koja je zaista neizbježna uoći Božića.svi se nadelamo dok napokon ne dođe veće kad je vrijeme da se okiti bor.to je moj posao i uvijek ga dobro obavim,a kad završim,majka donese poklone koji su uvijek stvarno lijepo zamotani te ih stavi pod bor.kolači su na stolu te zajedno gledamo neku božićnu komediju,a kasnije ja odlazim na polnoćku(mojinejdu jerbo mi je tatek ateist)..
Božićno je jutro. :D sa osmjehom na licu,dižem se iz kreveta i utrčavam u dnevnu sobu gdje me već roditelji čekaju.okupili smo se,izljubili i otvorili poklone,zatim malo zafrkancije da začini to jutro koje stvarno iščekujem cijelu godinu.zatim,oko 12 sati,uputimo se kod bake i djeda na tradicionalni ručak,i nikada,ama baš nikada nismo jeli ništa drugo osim purice i mlinaca. :) volim taj Božić,stvarno ga volim.svi ti osjećaji,mirisi,toliko toga što volim. :)


Image and video hosting by TinyPic

no,ove je godine sve bilo potpuno drugačije,a glavni krivac jee... DAVID! :D sreća naša mala! prvo,polugodište mi je prošlo naprosto prebrzo i nemogu vjerovat da imam osjećaj ko da sam jučer došla sa mora..ugl,badnajk smo proslavili sa ulovcima,odnosno ja sa svojom binom... :) <3

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

a božić smo proslavili kod moje tete sa malim davidom.bilo je to pravo osvježenje,novi ljudi,novi rituali..a nisam baš ni poklone dobila jer mi je,eto,putovanje poklon.. :)

Image and video hosting by TinyPic

na kraju krajeva,bio je to stvrano savršen božić. :) sve vas pozdravljam. :D



Post je objavljen 26.12.2007. u 20:07 sati.