Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mopspug

Marketing

Sretan Vam Božić

25.12.2007.
Sretan Vam svima Božić. Želim vam zdravlja, para, ljubavi i uspjeha u životu...bla,bla...budimo realni od toga neki neće dobiti niti jedan posto, ali svejedno se tako kaže...evo npr. ja-zdravlja nemam niti ga nikad neću imati, para imam koliko mi treba, naravno premalo, ali jebiga šta ćeš živim s majkom i bratom od jedne plaće i sav đešarac stavljam na stranu kako bih mogla prehraniti životinje (ok, znam da glupo zvuči, ali to je moj novac i radim s njim kaj oću! Neki bi se napili za tu svotu ili ju spiskali na drogu i druga sranja). Ja ljubavi imam, ali drugi nemaju...a uspjeh, pa toga nemrem reć da nemam, :)!
Dakle kaj se tiće želja to je to, ostalo nema, jedina novost je da idem 7.1.2008. u Francusku, točnije u Pariz i da ću potrošiti sav đeparac koji skupljam od kad znam za sebe!:)
A kaj se tiće Nove, odlučila sam. Slavim s Stankom, Jasnom, Nives i znam da će nam biti super je kad sam ja tam uvijek je jebenica! Naravno da ću ja donjeti alkohol cire, ne brinite! :=) A kad smo kod alkohola danas sam si baš cugnula za ručkom i nakon ručka tak da sam s ručka išla pješke sa psom doma da se malo otrijeznim na svježem zraku! A fakat su bila fina vina koja sam kušala...i naravno one rakije, mmmmm! No dosta o tome, nemam više inspiracije tak da neznam kaj da pišem! pa Mery Xmas

Post je objavljen 25.12.2007. u 23:48 sati.