Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unholyconffesions

Marketing

pa-pa Božić

i ode pa-pa još jedan božić...
poslje božića je nova godina...
weee ^^

kaj se tiče nove godine.. prvo je bilo dogovoreno da slavimo kod jedne cure. ali ona ima 2 iz kemije pa niš od toga... onda je bil dogovor da slavimo kod druge cure, ali njezin buraz se već dogovorio s frendovima.. i tako propadoše moji planovi za doček.. ee, al sad sam dobila poziv da idem frendici... to nebi bilo to da ona ne živi u marofu, a ja u vž-u. i tak ja smišljam govor pred starcima da me puste k njoj... i iznesem ja taj govor pred starom i ona veli oke.. al kao, samo ak nebu muškog društva... a ja ono maaaa neee, kaj bi bilo.. sam mi cure smo tam.. zubo i stara sam veli da se još sa starim trebamo dogovorit.. molim držanje figa da mi uspije fino

dobih fensi dokoljenke od sestrične.. onak su kockasteee s kosturima.. odma sam se zaljubila u njih.. kasnije sam išla do grada. i molim lijepo, pljesak za malog speca (mene) koji je na svim autima u vž-u napisal "štaub šećer". neam pojima razlog za to. al svaki auto u gradu je bio poštaubirani.

i da. mali spec nebi bil mali spec da se nije razbio na leduu. i to onak, iz čistog mira. hodam, hodam, hodam i dum! i čak mi se bakica smijala. zlo biće. ja se njoj nebi smijala da je opala. onak, fala teta, puuuno fala.

pa-pa
uživajte mi

sapu kiss

Post je objavljen 25.12.2007. u 23:25 sati.