Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Jeepers Creepers II (2003)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Victor Salva
Scenaristi: Victor Salva
Glume:

Jonathan Breck - The Creeper
(od poznatijih filmova glumio je u Jeepers Creepers, Star Trek: Voyager)

Garikayi Mutambirwa - Deaundre 'Double D' Davis
(od poznatijih filmova glumio je u Angel, ER, Bones)

Eric Nenninger - Scott ''Scotty''
(od poznatijih filmova glumio je u JAG, The X Files, ER, CSI)

Nicki Aycox - Minxie Hayes
(od poznatijih filmova glumila je u The X Files, Ally McBeal, ED, The Dogwalker)

Marieh Delfino - Rhonda Truitt
(od poznatijih filmova glumila je u Boston Public)

Diane Delano - Bus Driver Betty Borman
(od poznatijih filmova glumila je u Monk, ER, Surf School)

Zemlja: SAD
Mjesto snimanja filma: Long Beach, California, USA
Žanr: Horror triler
Trajanje: 104 min
Tagline filma: He can taste your fear.
Ocjena na IMDB-u: 5,2 / 10
Moja ocjena: 4,2 / 5 party

Sadržaj filma:

Returning home from a championship game, a group of varsity basketball players, cheerleaders and coaches become stranded on the infamous East 9 Highway - only it's the cunning Creeper who has actually crippled their bus. As its 23 horrifying days of flesheating come to an end, the Creeper has embarked on its final voracious feeding frenzy in Poho County. As night falls, the terrified group of young athletes must fight their own fears and prejudices and come together in a seemingly hopeless struggle against a winged nightmare, hellbent on stockpiling as many victims as it can on the ultimate night of its grisly ritual feast.

Vračajući se kući sa košarkaške utakmice igrači, treneri i navijačice se u autobusu na cesti East 9 Hemingway susreću sa Creeperom koji se probudi svakog 23.3. svake 23 godine kako bi pojeo dosta ljudi. Šačica ljudi mora izgnati svoj strah i suočiti se sa čudovištem na bilo koji način da ga spriječe kako ne bi nastavio svoj čudovišni ritual.

Moje mišljenje o filmu:

Napokon film nakon par tjedana koji mi se svidio makar sam ga i prije gledao. Film je dostojan svome originalu kojemu sam dao vrlo dobar ili odličan, ne sjećam se više.Uglavnom, možete ga naći na mom blogu.Redatelj i scenarist Victor Salva je napravio obadva nastavka i režirao je film Clownhouse iz 1989. kojeg bi volio pogledati, jer se čini da redatelj stvarno zna svoj posao i kako dostojanstveno uplašiti gledatelja.Radnja filma mi se jako svidjela, pogotovo početak od kojega sam ostao paf. Creeper glumi strašilo i zbunjuje ljude oko sebe.Me likes smijeh
Neki su me glumci moram priznati iziritirali, kao Scotty koji se ponaša kao da zna sve i može sve. Ah kako sam uživao kada ga je Creeper ubio. Creeper je u ovome nastavku napravio i svoja oružja, pa tu vidimo shurikene i bodeže koji su napravljeni od ljudske kože i ostalih dijelova tijela.

Image Hosted by ImageShack.us


Efekti filma su predobro napravljeni. Doista nemam riječi prigovora.Sve u svemu, pogledajte ovaj film jer prava je rijetkost da ćete vidjeti neki dobar noviji horror, e pa, ovaj je dobar, vrlo dobar. Ako ga niste pogledali, trk u nabavku...
Sviđa mi se Jeepers Creepers serijal i mislim da su oni prava svježina na tapeti horror filmova...

Post je objavljen 25.12.2007. u 14:57 sati.