Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bijelodugmeisthebest

Marketing

ALENOVA KNJIGA(AUTOBIOGRAFIJA)

Pa evo da vas obavjestim.....uskoro dobijam dizajn od "dugmića".....bit će zakon.... .......U prošlom sam postu napisala biografije dugmića.....
u ovom postu vam kazem da Alen piše knjigu...počeo ju je pisati prije 2-3 godine...a knjiga izlazi krajem ove godine...pa čim stigne u Hrvatsku....ja je kupujem....knjiga je autobiografskog sadržaja...Alen kakko i sam kaže opisuje istinu u njoj...Evo sto će se nači u knizi...:

U knjizi će se naći do sada neobjavljene fotografije poznatih osoba iz raznih dijelova njihovog rada i života. Nadasve zanimljiv tekst nadahnut stvarnim događajima predstavljat će pravo zadovoljstvo čitateljima.Sex ,grupnjak Jagodara droga,alkohol,prevare,spletke,igrice velike i male sve će te moći opširno pročitati na jednom mjestu.
Alenovo prljavo vrijeme u JNA
Život u jagodama.Pretežak start benda,patnje ,sitne prevare,ljubomora.
Zašto je Alen napustio Divlje Jagode u Londonu?
Život u dugmetu,koncerti ,probe ,svađe.
Zašto je napustio i Dugme?
Zašto nije prihvatio prvu ponudu dugmeta?
Posljednji sastanak i rastanak sa Ipetom u Beču pred sami rat u BIH.
Pakao rata u BIH.
Osnivanje 4 ASA.
Alenove turneje po USA, Australiji i Europi.
Opsežan opis spletki oko organizacije i ponovnog okupljanja dugmeta sa tri pjevača.SVE NA JEDNOM MJESTU U AUTOBIOGRAFSKOJ KNJIZI "MOJE DOLINE SJEĆANJA".ISTINU TREBA ISPRIČATI I ISTINU TREBAJU ZNATI SVI ONI KOJI SU GODINAMA VOLJELI ROCK NA PROSTORIMA BIVŠE DRŽAVE.NEKO ĆE KAD PROČITA KNJIGU MOŽDA REĆI DA SU NEKE STVARI ISKRIVLJENE AL JEDNA JE ALENOVA ISTINA ,DRUGI NEKA PIŠU SVOJU ISTINU.



Post je objavljen 25.12.2007. u 10:34 sati.