Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosatirik

Marketing

Bajka

Sinoć sam inače kad sam se vratio s večere koja je bila prejebena pogledao Fleshdance. Artemida je u pravu. Film je debilan. Bajka. Nekad ti je potrebna. I cura mi je prezgodna. She´s a maniac. Ha ha
Kao ja. Super pleše. Dobra izjava mi je bila da ako odustaneš od snova, odustaješ i od života. Neki ideali umiru, čak i neki snovi. Ali koje uvijek briše sve ispred je uvijek tu. Od nekih ideala je super odustat. Praktično je. Pragmatično. No kad postane nepoticajno nije zdravo. Bolje se onda od ljudi udaljit neko vrijeme.
Narcis. Može me k vragu pozdravljat. Ako ne mogu to podnit za kurac san onda. Mozda jednog dana s njim popričam, ali jednog dana. 10 godina nakon.
Helije. Super mi je. No bolje mi je da se jedno vrijeme držim dalje od njega.
Klio. Bolje zasad ne. Presuper mi je da je sjeben. Cura ne zaslužuje ovakvog veseljaka. Bolje da nađe nekog normalnijeg. Dosadnijeg. A ne sjebanog biksića.
Crna lezbija iz krivog puta. Ionako brije na onu ekipu iz krivog puta.
A za ostalo tko zna. Prvo Nova godina pa global i onaj dosadni ispit koji mi nije suđen. Koja patetika. Još mi samo fali da žile režen. Ili bidermajer Johan da me gleda prijekorno preko mojih quer izjava.
Odo ja pit čaj i vozit se HŽom. Taj dinaridski mentalitet mi nedostaje. Svaki put me nasmije sa svojom suptilnom grubošću i neotesanošću. Možda su hostese postale zgodne. A ne daj Olimp ljubazne
Tzus ili kako god vam drago bilo...
:)


Post je objavljen 24.12.2007. u 14:21 sati.