Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Gerrard zvao Henryja u Liverpool

Image Hosted by ImageShack.us

Svi se sjećamo koliko se proteklog ljeta pisalo i nagađalo gdje će karijeru nastaviti francuski napadač Thierry Henry nakon što je postalo jasno da više nema namjeru ostati u dresu Arsenala. Za njegovo dovođenje bili su zainteresirani, jasno, gotovo svi najveći europski klubovi, a na kraju je presudila Henryjeva želja za igranjem u Španjolskoj.
Ovog je tjedna kapetan Liverpoola, Steven Gerrard, u razgovoru za službene klupske Internet stranice otkrio kako je i sam s nekoliko tekstualnih poruka pokušao nagovoriti Henryja na dolazak na Anfield. Čini se da Fernando Torres nije ipak bio prva želja Redsa. "Poslao sam Henryju nekoliko tekstualnih poruka mobitelom u kojima sam mu predložio dođe u Liverpool. Bilo bi mi iznimno drago da je odlučio obući dres Redsa, baš kao i navijačima", rekao je Gerrard.
"Presudila je ipak njegova želja da karijeru nastavi u Španjolskoj i ta njegova odluka se morala poštovati. No, mogu reći kako Henry iznimno poštuje Liverpool i misli o nama sve najbolje", otkrio je Liverpoolov kapetan.
Steven Gerrard jedan je od onih rijetkih nogometaša koji nisu skloni selidbama, već namjerava cijelu nogometašku karijeru odraditi u Liverpoolu, ali je otkrio i kako nakon tog razdoblja nema namjeru napustiti Redse.
"Kada bi mi bio ponuđen posao menadžera u Liverpoolu, to ne bih mogao nikako odbiti. Naravno, pod uvjetom da sam kvalificiran za obavljanje tog posla. Takvu priliku ne bih mogao odbiti zbog velike povezanosti s klubom i navijačima. No, mislim kako bi za taj posao možda ipak još bolji bio Jamie Carragher obzirom da iznimno veliku pozornost posvećuje već sada proučavanju same igre", smatra Gerrard.

Post je objavljen 24.12.2007. u 12:21 sati.