Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/choco1313

Marketing

Anywhere is good enough, hook me up...

Ma daj. Zaš ja nikad neš ne mogu dovršit do kraja? U pm. Uvijek stanem na pol puta.
Ugl..dragi moji... Neam više tolko inspiracije za pisat. To jest, iam, al neke stvari ne smijem spominjati u javnosti jer su, hm, osobne. =) Pa tak ne znam kaj da pišem..bitno da je završila ova tupava laško, prošla sam s 4!! Bravo ja! [svi su nastvanici bili fer, izuzev Skoka, koji me htio rušit zbog svog "prijatelja" đizs.] I tak...napokon smo free, al samo na 3 tjedna. =( U petak smo ja, Sky, Gaich i Jami išle gleat Bratz u kino. Lol. Baš mi paše uloga Jade, hehehe... Film je glup, al je baš zato fora. Onak, djetinjast. Nea ni jednog pravog poljupca, taman dođe trenutak za jedan pravi kiss, i ponadaš se da će bar malo nečeg bit, kad ono pusica u obraz. Ma mamu im, ak ženske u filmu imaju 17, 18 god, i oblače se ko fufice, zaš se tak i ne ponašaju?? Đizs.
No dobro. Jučer ujutro smo ja i Sky bile u božićnom shoppingu (jbm ti poklone, u bankrotu sam!), pa na kavi s Gaiom. I onda je popodne došla Steph tak da smo navečer organizirale "Ladies Night". Ja, Sky, Gaia, Steph i Deni. Jooj da, provala moje stare dok sam se spremala:
"Ma šta će ti taj crni lak na noktima?"
"Tak, fora mi je. Crveni sam maknula jer je za kurve."
"Joooj, pa i ti ćeš bit nečija kurva jednog dana, samo čekaj."
"Mama!! Neću, ja sam samo svoja."
Đizs..i onda nek mi neko kaže da je ona normalna. I da, drugi put u životu sam obukla minicu pa me pitala kog to namjeravam zavodit večeras. =P Ugl, prvo smo bile u Kafani, roknule votku - jabučni, votku i tequilu [joj da, naučile smo Gaiu pit tequilu, jej]. I onda ošle jean đir do Ateliera,pa do Vive. I vratile se u Kafanu. Pile: bacardi - colu i votku. Malo se gubile, i onda u Vivu. Viva je bila prazna, užas... Al nije to nama smetalo, naručivale smo piva jedno za drugim[svaki put kad bi našle još para po torbicamag, densale i tak. I onda doma. I onda meni bilo jaaako slabo. Pa sam rigala. I stara me vidla pa mi je prvo srala ša tolko pijem, i onda me smirila, tj, moj organizam. Jedva sam zaspala, bilo mi je gore nego kad sam se prvi put napila. [a to je bilo tak lijepo iskustvo =)] Al ok, ujutro sam se normalno probudila, cijeli dan pomagala staroj i tak. Ugl, kak bi rekle Playboy girls, bila sam brado. =))
Sutra ujutro moram na kavu, obavezno, pa mi navečer dolazi zrmana iz Italije, pa R. dolazi u utorak, al ga ne mrem taad vidit jer mi starci imaju 25. godišnjicu braka. Uf. Majku im. Al budem ga vidla u sri, nadam se... Ah...la vita é bella. Da, moš mislit.
A niš..pozz vas sve. Pusee..uživajte ljudi..!

Post je objavljen 23.12.2007. u 22:22 sati.