Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyca

Marketing

moji frendovi:


Image Hosted by ImageShack.us

iva i ja u češkoj prije 3-4godine
IVA----najbolja....nezamjenjiva osoba u mom životu...nemogu bez nje....ona me podržava u svemu ako i ja nju..!!uvijek smo nerazdvojne i nema šanse da idemo nekud jedna bez druge...zajedno plešemu u folkloru već 9 godina...i zajednop smo proživjle puno dobrih i loših stvari...proputovale smo pola svijeta i uvijek bi bile zajedno!!
jednostavno ona je luda....ponekad voli zaplakati(mislim ne voli ali ipak)..i uvijek smo zajedno...ima dečka...VEĆ JAKO DUGO 5 MJ!!!!

TINKA---ona vam je luda...najbolja...i bez nje nebi bila tak luda na satu..i svađala se s profesoricom iz bio.....!!!jao zaljubljiva osoba...komplicirana(hehehe)....i jako pametna...ponekad umišljena...ali uvijek ću biti uz nju...i ona je uvijek uz mene!!!nemam šta puno pisati...ide smnom u razred....i...luda je...na dobar način!!!

TINA---mala slatka(nemoj tako jako..hehehe)...jebeno luda mal tina...nije mala ali to je tak iz milja.....ima jako dobar ukus....uvijek je poštena i uvijek će svakome pomoći!!
ima dečka...i jako mu je vjerna....nikad ne vara!!!
I NJIH TRI NITKO NEMOŽE NITI IKAD HOĆE ZAMJENITI JER SU UVIJEK POŠTENE....I MOJE SU JAKO JAK O JAKO JAKO JAKO DOBRE FENDICE....NAJBOLJE!!!!


A SAD LUKA...STOJA....MA ŠOKEC...MARTIN.....DIGIĆ...LUKSA...BRCO-----ONI SU uvijek uz mene i jako ih cijenim....najviše se družim sa LUKOM I STOJOM...I ONI SU MI KAO BRAĆA....SVE IH JAKO VOLIM ALI KAOP PRIJATELJE!!!
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 23.12.2007. u 20:55 sati.