Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spookyandteaandlela

Marketing

....nakon duuuugo vrimenaa .....

sretanbeljovog puta post pisem ja lela !!!! dada bas ja !!!sretansretan znan da nikad ne pisen ali nea veze !!! sad me tea zamolila da napisen pa eto !!
o cemu cu pricati ..............hm... aha evo o nasoj setnjici (mojoj,teinoj i jazzovoj ) oujea !!!finonutsretansretansretansretansretansretan
ovako:
dosla ona kod mene i spooky nije moga ici jer se ne smiju nesto vidati dok se ne cijepi tako nes bzvz paaaaaaaaaaaaaa smo mi isli bez njega !setali smo se oko skole pa na ljulje pa ja zaboravih ici na zbor u crkvi sretanbangi mi kod moje 1. tete i nema je doma pa kod 2. i nema ni nje pa smo isli doma kod tee nahranitinjaminjami jazza.cerekcerek!!!!!!!
a kako je jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prilip tein borić !!!!!!!!partypartythumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbup skroz je sareni ma šuper !!! da nastavim ja o mom jazz i o mojoj best tejicithumbupthumbupznaci tako mi ...
do ree i spajkija ame meni kako je rea slatka ona je takoder labradorić ka i jazz a spajkija ja mislin da znate od prije isto je cakanicerekcerekcerekcerekcerek i mi se malo s njima igrali i tako dosla mamica moja po mene i aj doma !!!!!!!!!!!
to bi bilo to ajte pusa svima koji nas znaju i neznaju hhhhhhahaha !!!sretansretan
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 23.12.2007. u 20:11 sati.