Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Prosinac

Da malo kažemo rječ dvije o tome čime smo se bavili u ovom, 12 mjesecu ove nam godine!

Kako nam je sala završena s "grubim" radovima, krenuli su oni sitni poslići, obješanje slika, postavljanje odnosno vraćanje ormara u sala, postavljanje vješalica za odjeću i tome slični radovi!
Al, eto, to se radi s ljubavlju!

Naravno, morali smo obnovu dvorane i malo proslaviti, kako se i spada!
Održali smo sastanak, s prigodnim domjenkom povodom obnove sale, a naravno, i zbog Božićno novogodišnjih blagdana i podjele kalendara za novu nam 2008 godinu!
Na sastanku smo raspravljali o klasičnim temama, problemi u vatrogastvu, ali i o jednoj svjetlijoj temi, "novoj" cisterni, koja je napokon otišla na nadogradnju, a nadamo se da će uskoro biti i gotova!
Naime, cisterna nije nova, al, za nas je nova, radi se o Mercedes 18 24, koji je kupljen od Dukata, radi se o mljekarskoj cisterni, a više o njoj i nadogradnji, kada dođe vrijeme za to!

Cisterna, Mercedes 18 24




A sada nas čekaju neke druge aktivnosti, organizirati i sprovesti "novogodišnji turnir", u biljaru, pikadu i stolnom tenisu:)

A sada par slikica bjelog Samoborskog gorja
Radi se o Oštrcu i Plešivici (ona slika koja izgleda kao otok usred mora), koji se nalaze iznad
Ruda!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 23.12.2007. u 19:04 sati.