Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Liverpool bez milosti rastavio Nikine Mornare

Image Hosted by ImageShack.us

U obračunu 18. kola engleske lige Liverpool je pred svojom publikom deklasirao Pompey rezultatom 4:1 i tako pokazali da Mornari usprkos dobrim igrama i visokom plasmanu, velikoj četvorci još nisu dostojan protivnik.

Od samog početka domaćin je dominirao utakmicom, Pompey je nadigran u svim aspektima igre, a navalu Redsa predvodio je Fernando Torres, popularni El Nino, koji izvrsnim igrama u posljednjim tjednima opravdava novac i povjerenje koje je Rafa Benitez u njega uložio.

Utakmica je otvorena već u 13. minuti, a izraelski je ofenzivni veznjak vjernoj publici Liverpoola priredio pravu poslasticu kad je već na otvaranju susreta krasnim volejem pogodio desni kut nemoćnog Portsmouthovog vratara Jamesa. Samo tri minute kasnije Distin je jednu loptu ugurao u svoju mrežu, pa je Liverpool nakon 45 minuta igre na odmor otišao s velika dva gola prednosti.

Nadu Portsmouthu nakratko je vratio Mwaruwari pogotkom u 57. minuti, ali deset minuta kasnije proigrao je i Torres, a onda je za goste sve bilo gotovo. Španjolac je na 3:1 povisio dobro plasiranim udarcem u donji lijevi Jamesov kut, a konačnih 4:1 postavio je volejem lijevom nogom, nakon što mu je loptu glavom spustio kapetan Redsa Steven Gerrard.



Post je objavljen 23.12.2007. u 14:41 sati.