Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

PROGLAS O PODRŠCI POLITICI LJUDSKIH PRAVA, DEMOKRACIJE I PRAVNE DRŽAVE

Otac domovine je još davne 1861. godine u puno težoj situaciji nego što li je ova sada, pokazao put kojega valja slijediti, put istine, pravednosti, i slobode, od onih koji otvoreno ugrožavaju temeljna načela koja su nam Bogom dana!

1990.-te su naši očevi, djedovi, naša djeca, ostavili ono najvrijednije što svaka individua ima, svoj ŽIVOT, kako bi SEDAMSTOLJETNI SAN konačno BIO OSTVAREN, kako bismo svi mi mogli živjeti u SLOBODI!

Sada kada je naša Domovina slobodna i nezavisna (bar) kako piše u Ustavu RH, i sada kada slavi 17-tu godišnjicu svojega postojanja, kao da se svih ovih godina NIŠTA NIJE PROMIJENILO od noga vremena kada smo taborili u majčici koju nam pruži maršal od krvi, dvije najveće stranke koje su 90-te godine proizišle iz SKH i dan danas kroz višestranački sustav koje omogućuje demokracija dokazuju poslovicu VUK DLAKU MIJENJA AL ĆUD NIKADA.

Onaj tko laže, krade, obmanjuje će vladati, dok će pravednik svoj teret nositi!

Sve stvari su poznate, i svi ih znamo, ali ja VAS PITAM ZAŠTO STE SE PREDALI? Zašto ste digli bijelu zastavu, zar su to grobovi naših djedova, očeva i braće zaslužili?

Pravaši, vrijeme je!

Krajnji je trenutak, da uhvatimo zadnji vlak našega spasa, jer ako se sada ne riješite osjećaja da se ništa ne može, biti će kasno, a onda Vas/nas nitko neće spasiti!

SVAK SVOJ PUT BIRA, I O SVOJOJ SUDBINI ODLUČUJE, ODLUČITE I VI!

U današnjem vremenu postoje raznorazne pravaške opcije, i sve se one kunu u riječi Oca domovine, a zar je on htio razjedinjenje i da Vam te riječi kazuju oni koji svojim djelima svih ovih godina svoje riječi dokazuju gazeći po ostavštini Oca domovine?!

Ne zavaravajte se magičnim riječima, obećanjima: budemo; zar ćete vjerovati jednom lažljivcu-magistru, kosovcu, i svim tim udbašima koji su se uvukli u izvornu Hrvatsku stranku prava s jedinim ciljem da je unište? Ili raznoraznim Podruzima koji su kao agenti HDZ-a dobili zadatak da razjedine pravaše osnivajući, odnosno prema njihovim riječima obnavljajući HČSP? I onda dogovaraju koalicije s onima koji su 90-tih godina omogučili magistru da ukrade Hrvatsku stranku prava? Zar ćete se ako Vam lopov ukrade Vaš dom s njime veseliti?

Tko je od njih svojim djelima dokazao svoje riječi, obećanja? I na koji način? Tko od njih mari za Vas, hrvatski puče? Tko od njih čini dobro?

A jedan čovjek kao što je Dobroslav Paraga, koji je svojim djelima dokazao svoje riječi stoji gurnut sa strane, na marginu; i dalje se bori, unatoč svemu što ga je snašlo, unatoč svemu što su mu podmetali, on se bori za PRAVAŠKE IDEALE! I nevjernik mora pred činjenicama priznati poraz, ali u ovoj pravnoj državi je sve iskrivljeno! Promijenite to, promijenimo zajedno!

Pozivamo Vas pravaši, pozivamo sve ljude bez obzira na ono što ih okružuje da dođu na razgovore, pravaške sastanke, pozivamo Vas da zajedno s nama djelujete na korist svih nas, i na korist naše Domovine!

Sve je veoma jednostavno, uspjeh ovisi o radu, ukoliko se loše radi rezultat je loš, i Vaša je ocjena negativna! Nitko nikoga ne prisiljava, niti na nešto sili, stvar je sve pojedinačne volje, želje i htjenja, na Vama je da odlučite, mi smo tu da Vam pomognemo!

Sve dodatne informacije, sva Vaša pitanja možete uputiti na mail: stranka.prava@gmail.com

Bliže se božićni i novogodišnji blagdani, stoga ovim putem želim iskoristiti priliku kako bih svim ljudima dobre volje zaželio sve najbolje povodom blagdana, želim Vam sreću, mir i blagostanje!

Bog i Hrvati!

HSP1861.


Post je objavljen 23.12.2007. u 13:15 sati.