Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelintears

Marketing

WEEEEE

WEEEEEEEEEE!!!!!! Na praznicima smo!!!party Napokon sretan
Već su prošla dva rođendana otkad su praznici počeli, a nadam se da tu partyji neće prestati. Jučer sam cijeli dan spavala jer je prethodni dan moja frendica imala rođendan i nisam spavala skoro cijelu noć. Navečer sam gledala showtime i ples sa zvijezdama. Franka je pobijedilasretan .Baš mi je drago i navijala sam za nju. Cura predobro pjeva i simpatična mi je. Nadam se da će imati uspješnu karijeru i da neće završiti kao ostali pobjednici tih talent showova.

Evo maloprije sam završila s pakiranjem poklona za Božić. Obožavam to raditi. Voljela bi da imam love da mogu svima kupiti poklone i da svatko dobije nešto za Božić. yesMorala bi još sutra otići do grada da kupim ostatak. Ah... neam više inspiracije... tj. nikad nemam inspiracije. Ja sam prirodni antitalent za bilokakvu vrstu umjetnosti , sporta... Iako jako volim pjevat( tj. zavijat u mom slučajurofl) . Frendica ima singstar pa sam većinu rođendana pjevala, al naravno sa stišanim mikrofonomrofl .
Ja oću singstar!!!!!!!!cry A budem si ga kupila jednog dana , poslije digitalnog fotića. Baš sam materijalista greedyrofl
Ljudi veliki pozdrav!! kisswave

Post je objavljen 23.12.2007. u 10:51 sati.