Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

ZNNS i turnir u Izoli

SRETAN BOŽIĆ!!!!!!
________________________________
________________________________
OBAVIJEST: Turnir u Čakovcu - Fortuni

nažalost turnir se neće moći održati na najavljeni datum - 5.1, nego subotu kasnije tj prebačen na 12.1. To je zasad još neformalno ali 90% bude tak.

Po onim našim izborim mislim da neće biti problema, većina je i stavljala taj datum kao zamjenski... možda se desi da se sredi i kakav "Bavaria ili Tuborg green party" pa da nam se i koja hostesa tu i tam prošeta... Znači sve ostaje isto osim datuma. To vam je još tjedan dana treninga - i sad se več stvarno vidi da će to biti najjači turnir na kojem sam dosad bio - Stvarno puno odličnih parova, a i naši novostečeni prijatelji iz Dežele nam se (nadam se još uvijek) namjeravaju pridružiti... pa stvarno jedva čekam - i unaprijed svaka čast bilokome ko će doći, a posebno onima koji će rasturiti tu opaku predstavu.

ps: javlja se potražnja za digitalnom kamerom ili može posluziti (uz moj) i neki digitalac kojim bi snimali partije. pa ako netko ima dobre volje donjet ga ili posudit...
________________________________
________________________________



Moj, naš prvi "međunarodni" turnir.. cool Stvarno same riječi pohvale, i za društvo koje je išlo na put, i za društvo, igrače i igru koja nas je dočekala u Izoli. Soki, Ifcha, Darjan i ja... i mislim da vas nismo osramotili thumbup

Image Hosted by ImageShack.us

3 sata vožnje kroz, stvarno se mora reći, lijepe krajeve...i fantastičnu muziku..

ti i ja lutamo kroz noc
potmulo je stenjao moj grad
ispred nas put bez povratka
daleko se cula muzika
fafala si mi ti
fala ti
ulica hladna bescutna
nezgodno se voljeti na njoj


Image Hosted by ImageShack.us

I tak stigli mi i do Izole...i iako posve logično, sve nas je iznenadilo to da smo se našli uz more.. sretan belj a pricalo se nesto da imaju i oni nešto vode

Image Hosted by ImageShack.us

...nekako mi ova slika očarava cijeli put..toliko mutno, a toliko dobro

Image Hosted by ImageShack.us

KIŠD, Klub Izolskih studenata i đaka... eh, kad bi barem imali mi neki ovakav prostor... bude valjda ne u tolko dalekoj budućnosti..

Image Hosted by ImageShack.us

Rok i njegova cura / partnerica - Jana... izvanredni domačini. Stvarno su nas predobro primili svi i odmah smo se uklopili, i osjećali se baš kao jedni od domaćih...
Inače bilo je 16 parova, po 2skupine od 8 gdje se igralo svaki sa svakim, a kasnije u polufinale prvi izravno a drugi i treći kroz repasaž.
Također i za one najneuspješnije i one među-uspješne bilo je organizirano isto takvo razigravanje, što je odlično podiglo atmosferu jer iako nisu svi bili prvi, bilo je puno pobjednika.

Image Hosted by ImageShack.us

Da...čekao sam dugo da velim kako smo prošli...a ova slika govori svoju priču.. ono najvažnije: gdje je pršut? nažalost nema pršuta. Darjan i ja smo osvojili treće mjesto!
I jel se možemo mjeriti s igračima države koja je u tom čuvenom itsf-u? definitivno.
Nakon divljeg starta u grupi B od 6:0, 6:0, 6:1... moja upala je počela uzimati danak našoj igri i tako smo u skupini izgubili jednu utakmicu pošteno 1:6 od dvojice malo starijih igrača... i kao drugi krenuli kroz repasaž. Dobili smo i tu tekmu iako sam počeo previše varirati u svojoj igri i na kraju nisam baš ponosan što sam tu tekmu dopustio sam se bi da s tolko petica dobijemo...al šta se može...
Stigli u polufinale na neporaženu prvouvrštenu ekipu iz A grupe Strojane... i pali. Svaka čast Darjanu, ali ja nisam več ni mogao stajati na nogama. Toliko iscrpljen stvarno nisam dugo bio... i to nas je koštalo mojih loptica na trojki, zapravo njih uopće nije ni bilo..i samo je bilo pitanje kad će Darjan morat popustiti močnom Napadaču.
Nakon pauze malo sam se sabrao i utakmicu za treće mjesto odigrali smo s Darjanom u napadu i samnom na golu.. i dobili zujo

Image Hosted by ImageShack.us

Soki i Ifcha krenuli su baš obrnuto - izgubili prve dvije partije u skupini a onda gadno naprijed, nažalost na kraju su bili 4uvršteni i nisu mogli proći u polufinale... ali njih dvojica su napravili nešto drugo - jedini su na turniru bili koji nisu izgubili (5:5 u skupini) od Strojana - ekipe bez ijednog poraza ili izgubljenog seta do samog kraja.
Dečki su se stvarno trudili, no nisu imali sreće... malo prekasno ih je krenulo, ali pokazali su i oni od čega su napravljeni

Image Hosted by ImageShack.us

Strojana - obrambeni lijevo, i napadač - David.s pravo sa pršutom u ruci. Veli Rok da su jedni od 3najjača para u Sloveniji na fa.bi-ju. A ono što ja mogu reći je na kraju --svaka čast!.
David nas se od svih igrača najviše dojmio - ubojit i konstantan - stvarno bezobrazno dobar igrač. Definitivno jedan od najboljih napadača koje sad mogu reći da znam. 12-u drugi kut, toliko močno i brzo da nije za vjerovat. Isto tako dijagonale s 3ćim i u prvi i u drugi kut. I sve to s odličnim osjećajem za bake u pravo vrijeme i strašnim dodavanjem 5-3. Opak. Stvarno opak. Ali to nije sve - on je jedini igrač za kog znam da na fa.bi-ju može dignut loptu i napravil AERIAL! imam i snimljeno, i aerial i dosta drugih partija...i jedva čekam da ozdravim i da pokušam po predlošku i ja uvježbat aerial.

Video youtube David aerial

Pozvali smo sve njih i na turnir u Čakovec - u Fortunu, i već nam ih je par reklo da bi stvarno mogli doći...čemu se jako veselim. no još ćemo mi njima postali "uradno povabilo"wave

a do 5.1 nestat će i moje upale, 5ica se neće brojit a i parovi će biti usklađeni, mada i ove dananje kombinacije bile su vrhunske unatoč razini neuigranosti... a tu je uvijek i domaći teren :)

i da, ono sto sam primjetio da nemaju bas tolko dobre golmane kolko ih imamo mi, zato me strasno zanima kakav ce to bit sukob... bas smo u auto spominjali Domenikov trzaj, Mariove golove, Romanovu bravu,Franca, Tihija, Šomija, Rusanovog oca, Željka, Laca... i ostale naše obrambenjake :)

ps:
evo još neke djelove borbe za prvo i trece mjesto....

Video Finale

Video - borba za trece mjesto

ps: šećer na kraju:
Image Hosted by ImageShack.us

što god mi imali..imaju Slovenci nešto što mi (zasad) nemamo.. i na čemu i moramo biti zavidni!

pss: MAJICE! niste valjda zaboravili.... nažalost mislim da je prije turnira ovo nemoguća misija.. ali ajde da dogovorimo osnove - svimja crne pamučne majice? logo naprijed, iza ime? ..moze?

Post je objavljen 23.12.2007. u 03:16 sati.