Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filipovsvijet

Marketing

Dragi Deda Mraze...

Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, prije praznika, ali htio bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom prosle godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim bozicnim zeljama. Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolsule, Matchbox pistu s auticima i loptu.

Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u skolu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu a osvojio sam i prvo mjesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U cjelom naselju ama bas niko se pristojnije nije ponasao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, prijatelje i da ne spominjem. Isao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo sto nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to prezivio. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac".

Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cele prosle godine bio djecak za primjer, sada bih zelio da tebi, dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopste imao muda da mi posle svega ispod jelke ostavis usrani YoYo, je*ale te carape sa znakom Matrix-a, i one lego kocke. Imas li ti uopste mozga u toj debeloj glavi? Zar mislis da sam se ja cele je*ene godine mucio i trudio nizasta, je*ali te pokloni. Mene si zaje*ao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi*ka ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa sefom pa zaradila, je*i ga... Nemoj slucajno da se zaje*es pa da naredne godine probas da se ufuljas kroz dimnjak u moju kucu. Sje*acu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati.

A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do jebenog Sjevernog Pola, isto kao sto sad i ja pjesacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u ku*ac Deda Mraze, i samo da znas da ja sve pamtim a sledece godine cu ti se slatko naje*ati majke, pederu jedan debeli i bradati.

S ljubavlju,
Tvoj Filip


Post je objavljen 22.12.2007. u 16:55 sati.