Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4animals

Marketing

Pred Božićni post:Darovi za kućne ljubimce

Ljudi!
Danas sam bila u Božićnom shoppingu!
Bilo je divno. Naravno kupila sam poklončiće za svoje čupavce. Što sam kupila saznat ćete tek na Božić, ali vratimo se mi postu.
Dakle mnogi vlasnici (ne svi) kupuju darove za kućne ljubimce. Uglavnom su to: ogrlice, lajne, kolačići, igračke, košarice i slične stvarčice. Ogrlice i lajne? To je ono što uopče neču preporučiti da kupite kao poklon svom ljubimcu. Bolje je uopče ne kupovati poklon nego to pokloniti. Mislim da niti jednom normalnom ljubimcu nebi bilo drago da ispod Božićnog drvca vidi lajnu ili ogrlicu, razlog - jednostavan. Pa činjenica je da nikome nije da ima ograničen prostor gdje se smije kretati i još stezanje - zaključak NE lajne i ogrlice!
Kolačići - sasvim OK poklon, mali znak pažnje koj će se vašem ljubimcu svidjeti - zaključak DA kolačići!
Igračke - pa ako imate mladog psa koj obožava gristi sigurno je korisno kupiti još pokoju igračkicu za poklon - zaključak DA igračke!
Košarice - pa tu je već priča drugačija. Mislim da svaki kućni pas mora imati svoj odjeljak za spavanje tako da je košarica kao ljudima krevet pa mislim da je to pomalo glupav poklon - zaključak NE košarice!
Pa suzili smo izbor na kolačiće i igračke što će se našim čupavcima sigurno svidjeti, a možemo ih nači svugdje u svaim pet shopovima, a i u drugim večim trgovinama.
A one malo ne-uobičajene stvarčice su: traka za trčanje, možda ulaznica za velnes centar (hehe), manikura, odječa i sve sl.
Pošto ja stvarno više nemam inspiraciju mogu samo reči - sretan Božić i sretna Nova Godina i sretno u traženju savršenog poklona za vašeg čupavca!
Darujete li svoje kućne ljubimce?





[ ] Da
[ ] Ne
[ ] Ponekad
[ ] Ovisi o kojem se blagdanu radi
VOTE NOW!


View Results at MyHotQuiz
Photobucket


Post je objavljen 22.12.2007. u 16:52 sati.