Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tehnosavjet

Marketing

Novitet mobilnog interneta iz T-Mobilea

T-Mobile je svoju ponudu obogatio novim web'n'walk Stickom - trenutačno najmanjim i najjednostavnijim data uređajem na hrvatskom tržištu. Idealan za brz i jednostavan pristup internetu, e-mailu ili multimedijalnim sadržajima, ovaj uređaj svakom računalu koji posjeduje USB priključak omogućuje spajanje na internet vezom usporedivom s brzinom ADSL-a, koristeći najnoviju HSDPA tehnologiju za bežične mreže


T-mobile web'n'walk USB Stick


Instalacija uređaja vrlo je jednostavna - bez suvišnih instalacijskih CD-ova i dodatnih podešavanja parametara uređaja i softvera. Dovoljan je tek jedan klik za aktivaciju instalacijskog upravljačkog programa koji se nalazi na samom uređaju te T-Mobile SIM kartica.

Web'n'walk Stick USB modem spaja se putem USB priključka tipa A, pa omogućuje povezivanje na internet računalima koja nemaju PCMCIA utor ili računalima s Express utorom u koji ne stane Fusion+ PC kartica. Podržava stolna i prijenosna računala s operativnim sustavima Windows Vista, XP i 2000 te Mac PowerBook OS 10.3.9.

U promotivnom razdoblju do 31. prosinca 2007. ekskluzivno u ponudi T-Mobilea ovaj izvanredan uređaj moguće je dobiti za KUNU (uz potpisivanje novoga ili produljenje postojećeg pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca za tarifu Mobile Internet 500 i Mobile Internet 1000).

www.t-mobile.hr

Post je objavljen 22.12.2007. u 13:32 sati.