Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Kraj

Nisam znala da ima toliko talenata među vama. Lijepo, lijepo, perverzno, ugroženo, ali danas se vsašta shvaća pod umjetnost, pa tko sam ja da nekaj drugo velim.
Nego, kraj polugodišta. Joj kako dobro! Lijepo smo pili, pili i kaj još...aha, PILI! Ma šalim se. Nismo baš tolko puno pili. Samo da se zgrijemo. Sad ispada da sam alkoholičarka...oooj...
Al bilo je zakon. Svako je negdi završil na nekoj feštici. Brineta, Puppy, Brooke i ja smo otišle do G. i bilo je zakon. PO putu smo se smrzle, al samo se zato zagrijela kad smo stigle... Ono, narodnjaci, cigarete, alkohol, bela, fiksanje s čokoladom...prezakon!
Samo da još tak bude sutra... Hotest Kid slavi ročkas kod kleti. Ne znam još dal idem, makar mi se baš ide. Al prioblem je u tome kaj ne znam ak ide ko od cura iz razreda. Ima još nekih stvari koje me muče, al ne bih sad o tome. Nije u pitanju Medek, da ne bi sad... Nije više on u pitanju. Makar...ma, uvijek bude imal ono nekaj, vjerojatno, ali nikad ništa više. Nikad.
Ovo postaje depresivno. Nadam se da bude sutra bolje. Da se budemo ubili (nadam se da bude žestice). I ne, nisam alkoholičarka. Sad je vrijeme feštanja. Zato toliko o alkoholu. I naravno, može se zabavljat i bez njega. Ali u mom slučaju, najbolje je poslije njega...
Pusek ljudi!
Čestitke na preživljenom polugodištu!

Post je objavljen 21.12.2007. u 23:26 sati.