Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/atletikauhrvatskoj

Marketing

VRIJEME JE ZA..


..krv,znoj i suze..
kako bi rekli mnogi ljudi koji se bave atletikom,a pogotovo disciplinom trčanja,i to srednjim i dugim prugama..


Ali,do tog će još malo potrajat,jer eto danas napravih prvi trening nakon pauze od 38 (NE) radnih dana =)
zasad neko vrijeme ću samo lagano zagrijavat po stazi,u teretani napravit dosta vježbi za zglob te snagu. A kasnije,kako napočetku teksta piše. Zbilja nije zimi lako radit treninge,treba imat više volje nego što to uvjeti dopuštaju. Rekao bih da čak 90% nevoljno treniraju ili ne dođu na svaki trening,ali meni je glavna stvar da ustanem iz kreveta. Kad ustanem,to je to. Nema tog Boga da kad sam ja već došao u klub da ne napravim trening koji danas moram. Psujem sam sebe da sam radije mogao ostat spavat ako ne napravim to kako treba i koliko treba. Treba imati i odmora. Nažalost,meni je to uvijek škola,te dosta često odmorim jednim ili više dana izostanka u školi,ali nije grijeh. Sve je u redu sad sa ocjenama,nisam prezadovoljan jer su mi sve živo spustili na niže. A mogao sam proć sa 4 tuzancrycry

No i to je gotova priča barem za nekih 3 - 4 tjedna. Taman da se ja ulovim u treninge i to uz dogovor s Pavišićem. Ali sve mi tu smrdi da će me on iznevjerit i da se neće pojavljivat na treningu,a ja ću žalit što nisam sinoć ostao na nekom od tuluma,praznici a ja patim za dionicama. (šala)

Baš me je to prošlo kroz glavu kad me povelika večina idiota koje cijeli dan puše marihuanu uz duhan kao pekmez na čokoladi te čuče u kafani ispijajuči onaj otrov koji im napuhani konobar smelje u tu šalicu za kavu ili još jače,svaki fucking dan "kradu bogu dane" opet, u kafani.
Da,ja sam prosječna purgerica koji bi mogla biti manekenka ali ne želim,i svaki dan sedim u kafani punoj dima jer morala bi biti glupa da sad primjerice, TRČIM ??! daj se polij vručom vodom i kupi kartu do što dalje od mene.

I tako sam ja za njih glup šta sam se ja primio sporta i ne puštam kolko god imao ozljeda,peha,NE toliko dobrih rezultata ili medalja. Pa šta??
Sad bih trebao zbog biti u depri,napustit bilo kakvu viziju sporta i sa svim ovim propalicama sjedit za šankom,razbijat glave i drinkat viski - kolu, jer mi smo kul,pljuvat ćemo po lošim sportašima kao što su Ivana Brkljačić,Ivica Kostelić ili bilo koji tenisač. Ali kad Dinamo odigra utakmicu protiv jednog Ajaxa i dobije,slavit ćemo 3 dana i reć kako je Luka Modrić jedan od najboljih igrača Europe. Je,dupe.

Zamisli sad ti to,i kako onda kad ja evo da ne lažem odem jednom mjesečno baš ono na "kavu" s propalicama (ja njih tako zovem jer oni ništa ne treniraju) gdje popijem čaj ili sok. I priča kako je Ivica Kostelić za K....
on je 13 bio u slalomu,je,al to NA SVIJETU,idioti. ili zato kaj je brklja bila 12. ah,zabrljala je. A od dinama ne da ima 30 boljih klubova u Europi, nego je Modrić po tome 3000-ti igrač svijeta. Al ne,propalice to tumače drukčije,ipak oni znaju kako je to u sportu. oni su se spustili niz stazu di je i Ivica, ili su pobali baciti kladivo. I šta onda ja imam tražit tamo s tim idiotima. Možemo se svaki put potuć i popit pivu. DA,ja sam budala i glupson jer kao mlad,lep trošim sve ovo vrijeme svijeta na atletiku. Pa da idioti,kaj ću pričat svojim klincima, da sam svaki fucking dan ležao u birtiji i natezao Mirka do nebesa i nazad. I sad opet sam napisao predugačak post. Al mi ide na živce kad mi bilo šta komentiraju seljačine koje su bile u nekoj 3 HNL ili trenirali nešto tek toliko da probaju pa pametuju i pljuju po sveme što se može nazvat pravim sportašem ili onim što je simbol ove fck države da ima i to.



Post je objavljen 21.12.2007. u 22:59 sati.