Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicgirlie

Marketing

~ nZm nAsLoW. moZdA sChOoL iS oVeR? n0pe bzwz. x))

uMm. oh da. skola je zavrsila. jeaa x)). 3 tjednaaa! blagdani<33 Christmas & NeW YeAr aww toliko toga je pred nama :)). m0ramo se zabawit owa 3 tjedna najvise sta mozemo. iskoristit ovu sl0b0du (: ..provodit cu s frendicama st0 vise vremena..friends=life [&& music=life i sad jos da ne nabrajam xD] ajoj. ne bi bzwz pisala post. baljezgala. kad neam inspiracije. al mie dosadno. pa pisem. pokusavam pisat* hehe.
...
hm hm hm ..sta bi moglo ovaj dosadan post uciniti barem mrvicu zanimljiivim? iskreno, ne znam ;). umm sad sam se bas sjetila big brothera. nzm zasto. uh vec je 8 i 40. bb je poceo u 8. al ja to ne gledam. nikad. stvarno se ne sjecam kad sam to zadnji put pogledala :D. lol. samo me zanima pobjednik. i toe to. zanima me na koga cu bit ljubomorna sta ima milijun kuna lol ;)) ma salim se...
meni je showtime super. svake subote gledam. pod o-b-a-v-e-z-n-o. hehe. naii mie Mario P. & Franka narawno. stvarno oboje ima fkt talenta i stvarno su zakon. Mari0 je legenda prawaaa :)). & Connectovci. rlly zakon. i ostali su okej. npr. Mijo. lik stvarno super pjeva. ma svi su nadareni-imaju talenta [:)]. zato i jesu dospjeli do finala. ziri mi je isto bas fora. Jacques, Iwana i Fashion Guru<3. hehe. BB[fg] mi je zakon. e on rula ;DD. a ne znam, stvarno mi je on super. nekima sam cula da je grozan. da tamo uopce ne spada. a zapravo on i cini show zanimljivijim. sta ne? ako se slazete, ne slazete. slobodno recite :))
opa vidite pa ja sam se raspisala x)) a nista nisam imala na pameti sta bi pisala. a valjda rijeci same dolaze. i dolaze, i dolaze. joj obozavam ponavljat rijeci. lool. opet dolaze gluposti.
a upravo zbog vas sad idem. hehe. zato da vas ne gnjavim:)
jos pjesma narawnoo;))

Mario Ponjavic alias DuShEs-



[ nai pjesma od svih ]

eto. enjoy ;).
mwamwa panda



Post je objavljen 21.12.2007. u 20:38 sati.