Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelholocaust

Marketing

Co to maš međ nogami

Ey naslov nema nikakve veze s postom. To sad slušam i krepavam od smijeha pa onda hehe. E tako. Kao što vidite nisam već jakooo dugo pisal a imam o čemu. ima puno novosti od kud da krenem od početka normalno. hehe. prvo 23.10.2007 sam navršil 14. aha da sad i ja imam 14 mirela :Pthumbup. onda sljedeće hmm bil sam na Thompsonu i bilo je superrr. imam i videe neke kaj sam snimal pa poslije ak uspijem stavit bum ih stavil dole . eto to ima. i sad još ima to da je završilo polugodište. ja sam prošel s 4.1333333333333333333....! nisam zadovoljan al šta češ. puno sam se zezal. neznam kaj da vam posebno rećem još. eeee da imam i curu . Ta cura je jedna Renata. pozzz i kiss renatich čujemo se na chatu. hehe . da. gdi sam stal. aha. i sad za kraj imam jedan sastavak svoje best frendice iz hrvatskog kaj smo imali za školsku zadaću. nije ništ posebno napisano neg samo da vidite kak se izražava. lol. haha ajde čitajte.



Moj sretan put

"Život svakog čovjeka započinje njegovim rođenjem, a moj je život započeo 7.4.1993. g. Čovjek sam može odabrati kojim putem krenuti jer svatko od nas ima pravo izbora, svatko bira svoj životni put. A hočemo li odabrati put uspijega koji sa sobom nosi i određenu žrtvu ili onaj koji je svima ponuđen (jer je lakši) ovisi samo o nama. Svi mi uglavnom imamo neke ciljeve o tome što bi željeli postati u životi no malo nas uistinu i radi na tome. Uspijeh u životu nije slučajnost i neče doći sam od sebe i zato se za njeg trebamo odlučit i radit one stvari koje vode do uspijeha. Susret ćemo se sa nizom prepreka koje trebamo prihvatit i suoćit se s njima. Jer svi mi nekud idemo, ali ako neznamo kuda želimo kako ćemo onda stići?!?! Kada krenemo u školu počinjemo razmišljat što bi htjeli raditi jednog dana? Što volimo, što nas to čini sretnima,čemu se to želimo posvetiti? Postavljamo si ta i još mnoga slična pitanja na koja možda još i nemamo odgovora, ali život ide dalje i moramo se odlučiti. Na naše odluke čvrsto utječu naši voditelji, rodbina ali i prijatelji s kojima djelimo slična iskustva razmjenjujemo mišljenja dajemo savjete i slično. Ja bih željela poslije osnovne upisati opću gimnaziju, a kasnije možda medicinski fakultet, ali do tad aima još mnogo vremena. U životu su mi važni prijatelji, oni su na neki način dio mog života tj. životnog puta. S njima provodim većinu vremena uvijek su tu kad trebam pomoć i kad imam problema. Možda mi neće znati uvijek dati pravi odgovor kad trebam savijet, ali će me barem saslušati . Tu su normalno i moji roditelji koji me podržavajui na koje se uvijek mogu osloniti. U životu nam možda neće uvijek ići sve onako smo mi to zamislili, jer život je nepredvidljiv. Možda ćemo i skrenuti s puta, ali važno je znati se vratiti, uvidjeti pogreške, ispraviti ih, naučiti nešto iz njih i ne ponoviti ih. Život je jedinstvena prilika koju treba iskoristiti i uživat us vemu što nam pruža..."

Mirela Štragelj 8.b

Evo to bi bilo to od mene za ovaj put. Ostavite mi puno komentara jer inače sumljam da bum više pisal blog. Idem sad . papa. pusa svima, a najveća mojoj curi. PUSAkisskisskissnaughtynaughtysretansretanthumbupthumbupmahmahzujozujohrvatskahrvatska
OČU KOMENTARE!!!


POSEBNA PUSA ZA NATU!


Post je objavljen 21.12.2007. u 19:54 sati.