Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hajuza

Marketing

Christmas ecstasy

Image Hosting by Picoodle.com

Evo ljudi moji vratia se Šime, a di je bia, ovaj put bogami nije otiša po paštete. Kao što već neki znaju, imao sam jednu malu nezgodu, ali sad da ne pizdim puno o tome, kažu doktori da budem hodao tamo negdje okolo prvega mjeseca ( Jedva čekam! ).

Vratia se ja u školu, piso-odgovaro što sam stigo i uspio poprilično toga nadoknadit. Više sreće drugi put, kažu neki. Valjda nije ni ona luda "Važno je sudjelovati".

A sad bi se obratio cjenjenim malobrojnim čitateljima ovega posta. Kao što navodi naslov danas bi pisao o božićnoj euforiji koja sad već debelo pere naše drage sugrađane lijepe li nam zemlje Hrvatske, kao i šire. >>Jebiga danas u ovo doba moraš spomenit i jebenu diasporu koja nas jebe u zdrav mozak, ali o tom nekom drugom zgodom.<<

Kao što se može već na TV primjetiti svaki, ali ama baš svaki "lanac-trgovina" ima neku vrstu popusta na smeće, kako bi ja to reko.

Dođeš u trgovinu kupit Heineken od 5 L, jer ti se nekako čini zgodno imat malu točionu pive pokraj sebe za božićni ručak, ka' vidi čuda prodaju se extra full kul božićne lanpice za bor, pa uzemš i to, malo dalje vidiš bakalar koji je na povoljnoj cijeni a i nije loš pa uzmeš i njega, iako si ga već kupio ali za svaki slučaj, sjetiš se da imaš 20 kusur nećakinja i nećaka pa svima njima kupiš po "sitnicu"......... i tako se 2X osiguraš namirnicama koje ćeš ionako 40% bacit u smeće, i ostalim neophodnim darovima, ali moraš ih kupit jer su na popustu za smeće.
Image Hosting by Picoodle.com
Taman si odlučio da si kupiš nove rukavice za snjeg, jer se putuje za Kupres na "skijanje" iako se sve to svodi na poneko amatersko spuštanje niz lagan brijeg i profesionalno lomljenje koje preboliš uz vatru i kakvu dobru grašinu, ali nije bitno glavno da se skija. Dođeš u butigu sa robom a ono cijene za popizdt, i jebeš sve po spisku ženi jer se nije kupovalo prošle godine kad je završila sezona skijanja i cijene su bile 3X manje. Ali skijat se mora pa se i oprema mora kupit. I na kraju se sjetiš onih rukavica kad dođeš na Kupres nakon 4 sata vožnje i moraš ih tamo pozlato kupit. Ali skijat se mora.

I tako u nedogled, kupuješ darove za svaki slučaj ako ne nađeš nešto bolje, apsolutno nova garderoba jer tko je još vidio da se furaš u novu godinu sa starim krpicama.

Što se na kraju dogodi, 1/4 stvari si kupio na čekove, 1/4 na 3 različite kreditne kartice, i 2/4 stvari na revolving kreditnu karticu jer ti se ionako čini da će previše doć na naplatu u sječnju pa si to rasporediš kroz cijelu godinu. I ako napokon izađeš iz dugova u prosincu, gle čuda sve iz početka.

I s ovim bi želio završiti ovogodišnju blog literaturu koja je bila više manje siromašna, ali bolje išta nego ništa.

Image Hosting by Picoodle.comSve najbolje za Božić i
živili mi, i dobrog zdravlja bili u 2008. godini.Image Hosting by Picoodle.com


Image Hosting by Picoodle.com


Post je objavljen 21.12.2007. u 19:38 sati.