Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Prisiljen Da Razmišljam!

Eo ja sad slušam Heroja Ulice i kontam si. Pa bokte oč i ja bit malo. Šta ne? Neće mi sad stalno bit Robin Hood heroj ulice. I tak si kontam da kupim neko odjelo močno, pa da mal naučim letit, jer svi ti neki heroji jebiga lete, dobro betmen ne leti al kontaš ima onu špagu pa aaaajmo reč da i on leti iako je to zapravo vješanje po lijanama ko Tarzan al dobro.

U bokte... Pa ni Spajdermen ne leti!!! u kurac. Moram onda nabavit neš da bacam pa da se i ja vješam... >> ša bi mogo? Kontam si mal nabacit neke mreže za pecanje, al to mal isfurano, jebiga to je spajdermen pokupio od mog dede.

Znate on vam je bio marinac i ljude vato tak da baci mrežu za pecanje iz torbe i pogodi čoeka po sred glave. I tak vam je on išo u Koreju tam u onaj Vijetnamski rat, i one kosooke pokupio, imo je kod kuče tri, ne četri komada.

Dobri su to ljudi, onak ispravni kak da kazem, vole se druziti, al jeboga kad se ti dovate nože, e onda si najebo. Počnu histerično mahati i urlati. Al dobro moj deda ih uspava onda toljagom pa se normaliziraju.

A valjd zato ih drži na lancu... moram ga pitat. Ae čujemo se!!

Post je objavljen 21.12.2007. u 16:08 sati.