Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Crouch: Stranci u Premiershipu su prvaci u glumi!

Image Hosted by ImageShack.us

CENTARFOR Liverpoola Peter Crouch kritizira strane igrače u Premiershipu, i optužuje ih zbog pretjerane glume na terenu.

Crouch je u susretu Chelseaja i Liverpoola (Chelsea je pobijedio 2:0), odigranom u srijedu na Stamford Bridgeu u četvrtfinalu Carling Cupa, zaradio crveni karton zbog starta na Nigerijcu Janu Obiju Mikelu. Crouch je s dvije noge startao na Nigerijca, pa mu je sudac Martin Atkinson bez razmišljanja pokazao crveni karton.

"Strani nogometaši su izvršili veliki utjecaj na Premiership u mnogo aspekata, ali jedan od njih mi se nikako ne sviđa. Stverno pretjeruju u "glumatanju". Mislim, nema isprike za moj start, ali možete li zamisliti da bi Frank Lampard ili John Terry reagirali na način na koji je reagirao Mikel. Ja ne mogu. Da li bi se Jamie Carragher (Crouchov engleski suigrač u Liverpoolu, op.a.) tako valjao po travi. Naravno da ne bi. Nisam udario Mikela, a on se ponašao kao da sam ga ustrijelio! "

U Crouchovu obranu čak je stao i Frank Lampard:

"Prekršaj je, mislim, bio za isključenje, ali ne krivim Croucha. On je sjajan momak, zadnji koji bi nekoga htio namjerno ozlijediti! U njemu nema niti trunke nasilničkog ponašanja. Ali, svi smo mi ljudska bića, i takve stvari se ponekad dogode."



Post je objavljen 21.12.2007. u 14:49 sati.