Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

15.12.2007.Posjet i druženje s ekipom DVD - a Bregana

Pozdrav svima iz svijeta vatrogastva !!!

Več me dugo nije bilo na blogu zbog raznoraznih osobnih i poslovnih obaveza pa ću ovom prilikom napisati kaj se bitnije događalo u našem društvu.

Prošlu subotu smo na poziv DVD - a Bregana otišli knjima na jedno druženje da vidimo kaj se radi i da se dobro zabavimo. Tak je pal dogovor da se kreće u subotu naveče u 18:00 h , tak je i bilo ali sam bil malo razočaran her se nije skupila cijela naša ekipa zbog kak su nam oni rekli raznoraznih obaveza ali kaj je tu je nas pet otišlo je i sretno po snježnom vremenu stiglo u Breganu. Ekipa Bregane nas je dočekala i zaželjela ugodan boravak . Potom smo sjeli za stolove i nakon pozdravnih riječi i zahvale domačina na našoj pomoči njihovoj ekipi tijekom ove natjecateljske godine te prigode dodjele darova krenuli na " laganu " večericu . Po večeri smo razgovarali o protekloj sezoni i kaj se radilo u društvima zadnjih par mjeseci . Neki su lagano igrali pikado a neki surfali po netu i raspravljali o uređivanju stranica itd. Tak je vrijeme u zafrkanciju , dobru klopu i pijaču brzo prolazilo . Tak smo se rastali oko jedan po ponoći nakon , ponavljam dobrog druženja , i krenuli put Buševca i normalno sretno stigli svojim kućama .

Još jednput zahvaljujem ekipi Bregane na dobrom druženju i suradnji tijekom ove godine i vidimo se iduće godine prvo na vašoj skupštini a poslije kod nas . POZDRAV !!!

Post je objavljen 21.12.2007. u 13:45 sati.