Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cokoladice15

Marketing

*$* ČoKolAdNi iZvJeŠtAj *$*

Dragi naši čitatelji,

znamo da u posljednje vrijeme nismo baš pisale često postovetuzan, ali obećajemo da će se to promjenitiyes. Škola i obveze su nam oduzimale puno vremena pa smo malo zapustile blogdead. Hvala vam svima na ostavljenim komentarima, trudile smo se da vam to sve i vratimozubo. Nismo baš zadovoljne što imamo samo 30-ak komentara, ali što je tu jezaliven.

Napokon su počeli praznici, bliži se Božićrofl. Gotovo je napokon to 1. polugodišteparty. Čokoladice su prošle sa čvrstom četvorkom pa budite ponosni na nascool. Vani je toliko hladno, da se teško izdrži živjetiburninmad. No ekipa iz vrtića uvijek smisli neko toplo mjesto pa nismo uvijek vani na hladnoćilaze.

Za ovaj post smo odlučile vam pokazati najžešće viceve koje smo čule u posljednje vrijemeblabla...uživajte...


Muke po mladom svećeniku
Jedan mladi katolički svećenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu reče:
- Sljedeći put popij čašu vode s dvije kapljice votke i odmah ćeš se osjećati slobodnije.
Poslije toga svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom:
- Poštovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I još par savjeta: Nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica, a ne WC. Ne oslanjajte se više na kip Blažene djevice Marije, ne grlite ju i ne ljubite. Postoji 10 zapovjedi, a ne 12, 12 je apostola, a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove učenike ne zovemo J.C. and Co (Jesus Christ and company). David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrću. Sveta vodica je za posvećivanje, a ne za osvježavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, već za vjernike. Grešnici idu u pakao, a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaže amen, a ne fajrunt.zubozubozubo


Specijalitet s koride
Nakon napornog obilaska jednog španjolskog grada, američki turist završi u restoranu. Dok je ispijao sangriju, opazi kako konobar gostu za susjednim stolom servira pladanj s nekom loptastom delicijom koja ne samo da je dobro izgledala, nego je i sjajno mirisala.
- Što je to? - upita konobara dok se vraćao.
- Ah, senor, imate odličan ukus. To su testisi bika koji je stradao na jutrošnjoj koridi. Pravi specijalitet!
- Moram to probati; donesite i meni.
- Žao mi je senor, to služimo samo jednom dnevno; imamo svakoga jutra samo jednu borbu s bikom. Ako hoćete, mogu Vas predbilježiti za sutra.
Kad je turist sutra stigao, jelo je bilo spremno. Nakon što ga je dobro promotrio sa svih strana i pojeo par zalogaja, pozove konobara:
- Ovo je stvarno jako dobro, ali znate, zanima me, nije li danas porcija puno manja u odnosu na onu jučer?
Konobar slegne ramenima:
- Si senor. Ponekad i bik pobijedi.zubozubo


Avantura tate zeca i sina zeca
Došli otac i sin zec kući. Sin zec sav upišan, a otac sav usran. Na to će majka zečica:
- Sine, pobogu, pa šta vam se dogodilo?
A sin će na to:
- Ma pusti, upišao sam se od smijeha dok je medvjed brisao dupe s tatom.zubo


Svađa
Svađali se bosanac i njemac ko je bolji u tehnologiji.
Kaže nijemac:
- "Ti meni dati jedan lim ja ti napraviti brod."
A bosanac će:
- "Ti meni dati jednu žensku ja tebi napraviti cijelu posadu!"zubo


Kadeti
Polagali 13 kadeta za Policajca, i sada se sakupila komisija i tako oni stali u red, kad ce ti komisija prvom od 13:
- "De nam ti reci jedno auto (marku auta)."
Ovaj prvi ko iz topa rece JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah skontao pa ce ti FEBRUAR. Treci MART, i tako oni svi redom ovaj dvanaesti kaze DECEMBAR a ovaj zadnji trinaesti sav se izgubio gleda u komisiju i sav drhti pa pruzi ruku komisiji i rece:
- "SRETNA NOVA GODINA!"zubozubozubo


Rima
Pita učiteljica djecu da joj kažu neku rimu. Javi se Marica:
- "Iz mora je izvirio kit i vidjela mu se rit!"
Učiteljica će:
- "Dobro je, Marice, samo nisi trebala reći prostu riječ "rit"...Mogla si reći samo "r",a mi bi po tome što se rimuje sa kit znali o čemu se radi."
I marica se pokunji. Na to će Ivica:
- "Mogu li ja?"
Učiteljica mu dopusti i Ivica reče:
- "Na planini vjetrić piri,iz trave mi kurac v!"zubozubo


Kemija
Stoji ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni međusobno te Mujo počne otvarat prozor. Cura sva sretna počne otvarat prozor misleći da će joj Mujo nešto reći... a Mujo će:
- "Šta je, šta si i ti prdnula?"zubozubo


Perica i medo
Zamoli Perica lovca da mu ulovi medvjeda. Lovac kaže da nema problema, samo neka mu pripremi 5000 eura. I tako jedan dan perica skupi novac i pozove lovca. Lovac dođe ali je sa sobom ponio:
- pudlicu
- pušku i
- palicu
Perica ga upita:
- "Šta će ti to sve?"
- "Kada se ja popnem na drvo i udarim medvjeda po glavi, on će pasti na zemlju a pudlica će ga ugrist za jaja."
- "A šta će ti puška?"
- "Pa ako ja prvi padnem i mene pudlica pođe da ugrize za jaja, ti ubi pudlicu!"zubozubozubo


...i to vam je tocry...nadam se da ste uživali i da smo vas uspjele nasmijati do suzafino...pozz našoj ekipi iz vrtića i svima koji čitaju naš blogwave...pusssa od čokoladicakiss...

Tenasmijeh


Post je objavljen 21.12.2007. u 13:27 sati.