Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotjeroman

Marketing

EVO MOG STOTOG BLOGA

Napravih ja još jedan od mnogih blogova...Onom starom neznam korisničko ime..A ovom znam!
hehehe.......
Evo danas nemam ideje za napisat post pa ću vam ukratko opisati priredbu koja je danas bila u našoj školi.Održala se je povodom kraja polugodišta(božić)
Ja pjevam u zboru.Pa sam 1. sat morala u dvoranu na generalnu probu pa pola drugog sata,pa 4. sat i 5. i 6.(ili ne 6.neznam...)
ali mi je bilo zakon.Bila sam na nastavi svega 1 i pola sat.2 SATA nismo imali nastavu nego smo se zajebavali.Moj frend Matej je drugi Mozzart.Tip svira sintić...Zna svirati neki valcer,pa onu pjesmu da nije ljubavi nebi svita bilo...i iznad tešnja...Pravi je mozzart....on nam je svirao a marko(isto frend) je "plesao"..e sad zašto pod navodnicima?!
on je plesao,ali je izvodio takve gluposti plešući da sam crkavala od smijeha..suze su mi išle.......
onda sam s frendicom čekala svog bivšeg učitelja (bio mi je od 1-4 raz)
kako sam bila happy kad sam ga vidjela...on je stvarno the best.
onda je počela priredba...mi smo prvi nastupali.pjevali smo u to vrijeme godišta...onda su neki malci folkloraši plesali a ja bih puknula od smijeha(učiteljica je rekla da budemo mirni ,da držimo ruke iza leđa i da se ne okrećemo)a ja sam skoro eksplodirala.tamo su nas gledali mata i tino(matija i valentino)snimali su nas...onda sam se opet počela smijati....a nisam ni smjela pogledati cure iz svog razreda jer bih se počela smijati...neznam što mi je bilo....samo sam se smijala....onda smo pjevali još jednu pjesmu pa još jednu...........napokon je završilo ,ja se pokupila......
ali mi je danas bilo zakon!!!!!!!!







E DA...KOMAJTE

Post je objavljen 20.12.2007. u 21:12 sati.