Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

POMIRENJE?!

Danijelu Alibabiću se posle raskida sa Slavicom Ćukteraš odmah pri ruci našla bivša dugogodišnja devojka Lejla Hot
Image Hosted by ImageShack.us

Kako je Kurir kumovao upoznavanju, a potom i ljubavnoj romansi Slavice Ćukteraš i Danijela Alibabića, tako prvi iznosimo prave razloge kraha njihove veze. Ćukteraševa i Alibabić su konačno stavili tačku na vezu dugu nekoliko meseci, ali oboje kažu da razlog nije važan i da će ostati u prijateljskim odnosima. Možda bi mnogi poverovali u ovo "saopštenje za javnost" da uvek budno oko Kurirovog paparaca na Radijskom festivalu nije zabeležilo kako mladi đetić i njegova bivša velika ljubav Lejla Hot (koja je došla da podrži Danijelovu grupu) celo veče veselo ćaskaju razmenjujući nežne poglede.

Ako se u obzir uzmu šuškanja da su Slavica i Danijel raskinuli bukvalno veče pre ovog festivala, logično se nameće pitanje nije li Danijel uvideo da nijedna nije kao Lejla, te joj poslao poziv da dođe i bude uz njega bar tokom takmičenja. Devojka sa kojom se Podgoričanin dugo zabavljao, ali i sarađivao dotrčala je kod svog bivšeg i, kao što se može videti, celo veče nije se od njega odvajala ni na tren!

Iako je Alibabić bilo žao što je Lejla prekinula sve odnose sa njim zbog njegovog neverstva u "Velikom Bratu", po svemu sudeći ljubavni plamičak između starih ljubavnika još tinja. Samo da se rasplamsa, i eto ponovo romanse.



Post je objavljen 20.12.2007. u 20:47 sati.