Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna002

Marketing

Ništa posebno.....

Haymah...malo mijenjam post dosadila mi je pjesmanamcor. šta ima novo kod vaseek??? ja sam danas u dvorišu napravila "ledenu stazu"yes napravila sam stazu od snijega polila vodom i poslije se zaledilayes i bila je idealna za sanjkanjethumbupthumbupsmijehsmijeh. sanjke su jurile 100 na sat...LOLyes. i napravila sam sa sestrom snjegvićathumbupyessmijehnut.
danas smo ona i ja okitile sobuyes, pomogle mami raditi kolačethumbup, pomogle tati oko obrazivanja božićne jelke da bude ljepšasmijeh, najele se svega itd. baš smo lijepo okitile sobuparty. zakon jeparty. stavit ću vam novu pjesmusmokin. navikinite jer ću svaka 3 dana mjenjati pjesmuthumbup. obrisala sam si sve blogove i napravila novi o konjimayes. i nedam vam adresunono. čovječe ja sam imala 100 blogova, a sada ima samo 2zubo.
LOLsmijeh. sura je badnjakzubosmijehnaughtythumbupyesparty kitimo bor i stavljamo darove ispod njecerek. već sam vam čestitala božić i novu godinu pa nema potrebe da ponavljam više. odlučila sam da ću novi post napisati sa 300 komićaparty jer mi se baš i ne da svaki čas pisati novi post.
zato se bacite na posaozubo. puFFa....

Post je objavljen 20.12.2007. u 20:06 sati.