Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/picok

Marketing

URBI ET ORBI!

Image Hosted by ImageShack.us


Dakle, odma prelazim na stvar. S nekima s kojima sam se srel ili čul sam već razgovaral o tom, pa mi znamo, ovo je za one koji ne znaju… Ovu subotu, 22.12. se nalazimo u Citi. Navečer, ne znam ja u kolko, oko 20h ili kasnije. Može i prije, bumo se dogovorili. To bi trebalo biti malo neslužbeno druženje starih kolega i prijatelja. Ne znam di je ideja rođena i od koga je potekla al je odličnathumbup. Pohvala neznanom junaku/junakinji!

E sad, da ne bi bilo zabune, pozvani su svi, ali svi, ko god hoće, dakle, naša „generacija Černobil“nono, oni stariji, mlađi, lijepi, g(l)adni, vis(o)ki, niski, kratkokosi, dugokosi, uspješni studenti i mi propalizubo, đaci, ili oni već u radnom odnosu, ma svi… pozovite koga god želite, glavno da nas ima i da bu ekipa dobra. Prosim, nemojte praviti bilo kakve razlike, svi smo mi pajdaši i pajdašice i trebamo se držati skupa dok god moremo. Na kraju krajeva svi smo mi Hrvati hrvatska(manje – višewink). Ne znam kak vama ostalima, al meni nema ništ ljepše nego dok vidim staru gardu, a i neku novu na okupu. Dok se svi skupimo, od ko zna kud, neki iz udaljenijih krajeva Lijepe Naše, a imamo čak i jednu legendu „na privremenom radu“ u inozemstvusmokin! I to je ono kaj nas veže za rodni kraj uz obitelj – prijatelji… Sve prolazi, ali pravi prijatelji ostaju…thumbup more čovek imati ne znam kaj, al ak nema prijatelje nema zapravo ništ. I još nekaj, kak si ja to mislim, a znalo se dogoditi, možda ne baš ovak, ali slično – neko nejde jer ide neko drugi, taj drugi nejde jer ide ovaj prvi (koji zapravo nejde jer misli da bu došel ovaj drugi), na kraju niko ne dojde, neko pak treći nejde jer bu došel neko četvrti koji mu ne odgovara… ma čemu to, pa nesmo deca! Baš sam si mislil, kad bi napravili neki popis ljudi i poslali ga svima s tog popisa i svakomu rekli nek prekriži jednu osobu koju ne bi htel na nekom okupljanju – okupljanja ne bi ni bilo jer bi svi bili prekriženi, haha. A kaj se može... Zato, bar sad u ovo vrijeme blagdana treba i zaboraviti neke nesuglasice i to je to. Idemo dalje!
Treba se samo prisjetiti par godina unatrag, kak smo na kraju školovanja govorili da se ne bumo „rastepli“, da se bumo i dalje viđali, al ispalo je da su baš oni najglasniji oko toga sad slabo zainteresirani za ovakva druženjabelj, no dobro, kaj je tu je, glavno da nas i dalje ima… i bude nas, to je sigurno.

I zato sad ko može i hoće nek dojde. Moremo se posle preseliti i na neko drugo mjesto, meni je svejedno… ak ne bu dobro. Bilo je kao nekih ideja ne tak davno da bi se išlo nekam na palačinke ili sl… al to je propalo; zapravo, nije se ozbiljnije ni razmatrala ta mogućnost pa idemo sad tam, u Citu. Neki drugi put, možda na neko drugo mjesto, al naravno da je mjesto i manje bitno. Svima obećavam da bu moja ljetna zakuska preseljena u gorice, jednog dana, dok kupim gorice, a to bu dok diplomiram, znači za otprilike… hm… ne znam… - jednog danazubo. Al bit će, nema odustajanja!!! (od faksa, ne). Evo ekipa, tolko od mene, vidimo se u subotu, javite drugima. Ak koga kaj zanima više napišite tu komentar da svi vide, pa da i neke detalje dogovorimo. Živjeli!mah


Post je objavljen 20.12.2007. u 19:02 sati.