Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deardieary

Marketing

Tri dijela moga djela

Koa igra rieci uf.
Ok ovaj post se sastoji od tri dijela. Prvi je za normalne, drugi za emotivne, treci za WoWere.

NORMALNI PART

Pocela sam gledati dr. Housea, again. Kao mala sam mialila da je kreten [prije 5 g.],
onda sam na preskokce gledala i bio mi je kewl. A sad je najuberkewlownage ikad. Lik je legendaran. Kao i dolje navedeni Johnny. Samo sha Johnny je jos opasno iliti kriminalno kako on kaze lud i ubija ljude. Ali House... legenda. Obozavam takve ljude. Kako svima spusta i s nikim nece pricati. Sam sebe voli i sam si je dovoljan [Sabaku No Gaara <3]. U zadnja tri dana sam pogledala desetak epizoda. Lik je legenda. Ima jedan trenutak u kojem je isti kao Johnny.

On se digne, i padne jer se prenaglo dignuo [noga, stap]. I svi ga gledaju a nitko mu nece pomoci. On se okrene i kaze: ''No, I'm fine.'' Koja legenda. Obozavam ga. Probat cu nac tu sliku Johnnya kad kaze nesh slicno i jos that my spine has exploded.




Evo jos nekih stvari.
O maloj curici. ''Ofcourse, she's six, she's cute! She can't have flesh eating bacteria, let's cure her with sunshine and puppies!''

O supermodelu koji stoji gol pred njim deruci se ''How can you say I'm not a girl? Look at me I'm beutiful. I'm a girl!'' [zapravo je musko].
On ju pogleda [najljepsa zena ikad on ju samo pogleda] i kaze: ''I'll schedule you for surgery. We'll cut your balls off.''

Mala curica mu zaluta u ured.
Wanna play a game?
Nope.
Wanna listen to music?
Nope.
..blabla.. Maybe you wouldn't be so sad.
Oh well aren't you adorable. I'm not sad, I'm complicated. Chicks dig that.

''House, couldn't you be a human being for just one second and give me some advice!?!?''
Gleda ga sest sec.
''Nope, gotta go, people are dying.''

Ganja ga lik u kolicima, ovaj ode na stepenice, lik pocne puzati za njim, ovaj ga gurne i kaze ''Idiot. You just gained yourself six months of rehab.''

Idu natjerati lika k priznanju da konzumira droge.
''Take Foreman [on crnac je] with you. There's a reason for a stereotype.''



Legenda. Najbolja legenda.



EMOTIVNI PART

U zadnje vrijeme se bas osjecam glupo. Mrzim tu depresiju. Vidite imate dvije vrste. Imate kronicnu- kada ste toliko tuzni da vas to fizicki boli. Odvratan, najgori osjecaj ikad ikad ikad ikad ikad ikad. Ne mozete spavati, socijalni zivot koma, uzasni nagoni koji ukljucuju razne sharp objects, strava horor paranoia i tako to. A druga je ona kad vam se nishta neda. Tako je meni trenutno. Nemam volje za nicim. Ne znam sha bi sa sobom. A drugi ne primjecuju. Jer ih nie briga. To larve rade. Ne primjecuju. Preglupi su da shvate vaznost malih opazaka [opaski]. Promijenit cemo to. Opet ne mogu se navuci da nesho radim dakle, opet nedostajat ce mi socijaliziranje s ljudima. Preko praznika ce im se social meter sa mnom pasti, a s drugima porasti. Jel tko bi mene zvao.
I tako zenski mozak radi- na principu iluzija koje muski ne primjecuju ili ne zele primjetiti. Kao onaj cliche kad kaze jesam debela, a zapravo pita jeli ruzna. Tako i ja. Kad kazem da mi socijalna situacija u skoli ne ide, pitam se hocete li mi biti prijatelji, valja li se oko vas truditi. Ako opet ovo ostavim ovako, vi i dalje necete shvatiti. Zato vas pitam- zeli li tko da se druzim s njim? Jer mislim da sam naporna ljudima. Ostavite svoje misljenje u komentarima. Potrudit cu se da ovo ne procita samo Mlinaric kao i uvijek. Jer mislim ako nitko ne komentira nitko ni ne cita. Fala, kolega.



WOW PART
Scarlet Monastery. Najgori instance ikad, najbolja ekipa ikad.
Lvl 33 paladin. lvl 30 priest, lvl 31 warrior, lvl 33 hunter i ja [lvl 32 warlock].
Trebali smo raditi library. Ali radili smo armoury. Cim smo usli umremo. A ovaj zadnji clan se konstantno mijenjao. Svaki put kad monk umre, pojavi se spirit of redemption. I onda ono WTF IS THAT!?. Ogromni plavi andeo, spirit healer se pojavi. I zamisli da kaze Dude, get these things off me. Lawllawl. A pala je stalno govorio da si napravi macro kad ima aggro koi vice Help save me might pala. Ja kazem lawl loladin. A on Yes I like that. that will be my name. Vecina stvari se dogodila ispred armourya kod portala. Usla sam sa 12 shardova ostala su mi 4. Ovo sve ostalo je potroseno na summonanje. Ja i belf drzimo portal, a treci clan ode on se here help us dude! Help us!. Ili lik ode van i zatvore se vrata. Dude open the door, open the doooor!. No I won't clean up your own mess i ostavi ga da umre. Lawl. Ili pala ode afk i warrior ga *slap* wake up dude!. Ne sjecam se sad vise stvari, ali znam da sam se smijala kao ni na jednom drugom instanceu. Ofc loota tehnicki nie ni bilo, ali mi smo se zajebavali dva sata tamo. Valjda smo 3 prostorije ocistili. Hehe predobro je bilo, stvarno sam se lijepo nasmijala nakon bzvz dana- i zato je WoW dobar, moja paralelna realnost predivna.



Post je objavljen 19.12.2007. u 21:31 sati.