Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mjusenka55

Marketing

Problemi s frendicama

Frendice, frendice, frendice. Riječi pune odanosti i iskrenosti. No nije sve uvijek bajno. Dogodi se npr.situacija- kada se zaljube u istog frajera -ogovaraju jedna drugu iza leđa -prijateljstvo iz koristi

Najčešća situacija je kada se zaljube u istog frajera. Stvari se pogoršavaju kada su obje 3zacopane3 u njega. Nisam neki doktor, ali mislim da je važnije prijateljstvo od jednog mišićavog muškarca (iako je nekad premišičav da ne možemo odoljeti). Moram reći (molim vas oprostite mi-cure) da se cure vrlo lako zaljubljuju. Vole ga, a ne žele mu reći ili tek nakon 10 dana veze. Mogu slobodno reći da muški rod samo kvari svijet, vrte te oko malog prsta a onda te zdrobe.
Svim frendicama mogu reći:
a) ako ste doista super frendice, pustit ćete frajera i ostati best
b) ako ste jako zaljubljene, a on vas ne primjećuje, okanite se jer ste vi predobre za njega
c) ako ste zaljubljene, a on ne zna koju bi, vaše je prijateljstvo u ozbiljnoj opasnosti

Ogovaranje jedna drugu iza leđa:
Ona vam zasigurno nije frendica. Najčešći razlog ogovaranja je ljubomora i zavidnost. Ako ne uspijete riješiti situaciju, najbolji savjet za tebe je da prekineš prijateljstvo i da se ,jednostavno, ne spustiš na njezinu razinu.

Prijateljstvo iz koristi:
Mnogo cura iskorištava frendice kako bi došle do svog cilja. Nekad je to dobra ocjena, novac, ali najčešće dečko. Najbolje je da se udaljite od te frendice, da ne upropasti i tebe.






Post je objavljen 19.12.2007. u 18:09 sati.