Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2plavuseibrineta

Marketing

Evo i mene!!!!!.......napokon.....=)

Jooooj ljudeki, evo i mene!!!!!!Znam da duuuuugo nismo pisale post,ali zato će ovaj biti duuuuug!!!! Sada u subotu je bio plesni tečaj i super je skoro pa sve cure idu kao npr. Natalija,Romana, Matilda, Josipa, Ivana, Petra,a od dečkiju idu, Tin, Matija, Pepek (da ga samo vidite kak plešethumbup), Cetina,Zeba. i ostali.A u subotu nije samo bio plesni tečaj, već iiiiiiiiiii.......NATALIJIN ROĐENDAN!!!!!!! Bilo je fakat super, super, super, ali jednom riječju.............SUPER!!!!!! hehe....... bilo je malo svađica,JER SU NEKI LJUDI FAKAT ONO FIIIJUludrolleyes...ali nema veze. Naplesali smo se, pjevali smo karaoke, zezali se, tračalilaze par cura se rasplakalo(OD SREĆE),ali je sve na kraju SUPER završilo.......ostali smo do pol jedan, tak negdje. Joooj rekla sam da če ovaj post biti duuuug,ali ne znam više kaj da pišem.......e da hvala ti Natalija kaj si napisala ono o meni, ali i dalje ne kužim.....ZAKEJ JE TO POD NAVODNICIMA???!!!!! Ma šalim se ja malo!!! Kaj da vam pišem, no evo pisat ču vam o svojim frendovima.........prvi je:
Miškić
:
zubo:On je jedan super dečko (jeste skužili kak stalno pišem "super"??)no dobro vratimo se mi na priču........di smo stali...e da Miškić on je jedan super dečko koji se voli puuuuno zajebavat,prije se nisam baš družila sa njim, ali smo si zato fakat super i on mi je jedan od best frendova!!! Fakat ga obožavam kiss!!!
Tinzujo::Joj kaj da vam o njemu kažem, osim da je on jedan jako dobar dečko s kojim kad hoću mogu razgovarat o svemu!!! U petom razredu sam bila sa njim,ali samo jedan dan..... hehe =)!!! Jako je pametan i preslatki je!!!
Damir
:
smokin:On je jedan dečko koji vam sve kaže u facu i to mi se jako sviđa kod njega. Voli se zajebavat i jako lijepo crta.....i sviđa se jednom dečku,al ne smijem reči.....nažalost!!!!!
Ivo
:
njamiOn vam je jedan veliki zajebant......dobar je, ali sam se voli zajebavatnut......voli mene zajebavat kao npr. kad me Miškić NAMJERNO (naglasujem to namjerno) zalio jogurtom malo kasnije dođe Ivo u razred (i ja sam bila u razredu) i kaže:"Nešto mi smrdi po jogurtu!!!" jooooj,a da znate sam kak je meni bilo,al ajde zaboravili smo to.....a da čujete Ivu kad počne svirat harmoniku, dečko predobro svira, a super svira i klavir........prejebeno.........
Alen
:
ludon vam je jedan dečko koji na sve,ali baš na sve ima neki odgovor, ali ajde da je to normalan odgovor, već je to neki odgovor na koji nemreš,a da ne crkneš od smijehasmijeh.Malo je mali, pa ga stalno zajebavamo zbog toga,ali je dečko fakat mrak.......kao što i kažem na sve mora zbijat šale.......I to je to o tim dečkima, o drugima bum pisala drugi put.......sad sam napisala samo one koji su mi fakat super!!!
Nadam se da vam se sviđa post i oprostite kaj vam baš nismo ostavljale komentare,ali smo bile previše zaposlene sa školom,ali sad če praznici pa čemo vam ostaviti malo više..........pozdravljam sve ljudeke koji mi ostavljaju komentare i sve moje iz škole.........

po§§a mo§§a


Ana =)

Post je objavljen 19.12.2007. u 15:09 sati.