Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Carragher: Nema povratka u reprezentaciju

Image Hosted by ImageShack.us

LIVERPOOLOV srednji branič Jamie Carragher još jednom je odbacio mogućnost povratka u englesku reprezentaciju.

Carragher je odluku o povlačenju iz engleske reprezentacije donio tijekom mandata bivšeg izbornika Stevea McClarena, koji mu uporno nije pružao priliku na njegovoj prirodnoj poziciji stopera, već ga je gurao na bočnog braniča. U Gordom Albionu nikada nije igrao tako dobro kao u svom Liverpoolu, čiji ga navijači već godinama vide kao ključnog igrača momčadi, uz Stevena Gerrarda. Ali to je, prema mišljenju engleskih novinara i nogometne javnosti, problem gotovo svih reprezentativaca.

Carragher se odbio vratiti i kada je kriza ozljeda i izostanaka stopera drmala Englesku. Poglavito uoči utakmice protiv Hrvatske na Wembleyu, u kojoj nisu mogla nastupiti dvojica standardnih igrača na tim pozicijama, John Terry (ozljeda) i Rio Ferdinand (kartoni). Pa ipak, engleski novinari pomislili su da bi se mogao predomisliti, nakon odlaska McClarena i dolaska Fabija Capella.

"Ne vjerujem da bi se moglo dogoditi. Sasvim sam sretan s trenutnom situacijom. Osim toga, poželio sam provoditi i malo vremena s obitelji, tijekom reprezentativnih akcija. Ne vidim mogućnost svog povratka u reprezentaciju", poručio je Carragher.



Post je objavljen 19.12.2007. u 14:41 sati.