Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/valee14

Marketing

ZIVOTNI HOROSKOP NE (pravi, ne onaj zbog kojeg kupujete novine);)))


OVAN - bahati sjebani gadovi, uvijek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je vjerovatno mali penis ili male sise. Ili bogtigapitaj koji jos razlog.


BIK- samozadovoljne sutljive seronje, dosadni ko klub filatelista. Debeli gujdeki, zbog preteranog zderanja. Pricalice...lovci na jelene. Propricaju na guzicu kad ne mogu na usta.


BLIZANCI
- glavni ogovarači i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.


RAK- posesivni ludjaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste zazeljeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspolozenje kako im padne na pamet. Sreca nasa ako su se digli na desnu a ne na lijevu nogu. Moto im je;"Zuja je zakon". Skidaju kile u sjedecem i lezecem polozaju.


LAV- arogantni, vjecni podcjenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)


DJEVICA - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, ured, slazuci robu i kineski porculan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previse nije dovoljno. A njihov moto je; "Use nase i podase"


VAGA- narcisodini shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo cudo kako uopce ustaju iz kreveta.


SKORPION - samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podnijeti sami pa moraju povuci jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj svijeta oni se ne bi sokirali, vjerovatno sudjeluju u sado-mazo orgijama.


STRIJELAC- raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade. Uzasavaju se priznati da znaju za osjecaj tuge. A soba im je javno smetliste.


JARAC
- pravi pravcati gonici robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, rijec "oprostiti" ne postoju u njihovom rijecniku, prodali bi guzicu sa drustveni status.


VODENJAK- vulgarni i nepristojni perverznjaci, vjecita zabadala u privatni zivot drugih, vjerovatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku Vodenjaka. Da mogu promijenili bi da nebo bude Zemlja, a Zemlja nebo. Humanitarci!...Kad ih netko trazi kosulju, odmah skidaju i gace.


RIBE- samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da ih netko dodje i utjesi, ne mogu se ni popisati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje onda se bave tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug. Boluju od kronicne telefomanije.


Evo dragi blogeri malo sale i nadam se da se nece nitko uvrijediti hehe!Pusa i voli vas sve VALE!!!


Post je objavljen 19.12.2007. u 14:00 sati.