Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xdariax

Marketing

sick again -.-

evo sori što prije nije bilo novog posta ali jednostvano nemah vremena..
sada imam vremena kada bolesna ležim u dnevnoj sobi, gledam neki dokumentarac (našto sam spala -.-), pijem čaj i kucam po laptopu.. wooo kako mi je dobro. ili ne :(
i užasno mi je što sam se baš sad razbolila jer sam si uništila bar 3 ocjene koje sam ovaj tjedan trebala još podić.. tak da prosjek mi se samo snižava..
i nisam se više rušila hehe.. i izgleda da je to stvarno bilo i od stresa i od nejedenja i od toga šta me užasno trbuh bolio.. jer sam išla vadit krv i nalazi su svi super..
heh i u ova dva dana sam valjda popila jedno 5 litri čaja.. groozno

ehm da.. stvarno bih htjela ozdravit do sutra a da mogu u školu.. jer bi se htjela vidit još sa sikirić i bartovčak i majom.. a zrilu ću tak i onak vidjet :D
a ovi ostali mogu čekat.. nije da me netko baš želi vidjet.. tak i onak me nitko ni ne doživljava (jelda zrile?) hehe..
ma joj jedva čekam skijanje :D mislim da ce bit super..
i danas nisam sposobna pisat nešto dubokoumno tako da zadovoljite se ovim malim debilnim postićem..

i moram reći da mi je užasno drago što sam s tako odličnim curama u razredu.. neki dan bile smo ujutro na kavi i onda poslije kod zrile.. i bilo nam je tako zakon.. stvarno nemogu opisat kolko sam sretna što i u srednjoj imam tako super cure (skoro kao u osnovnoj, ali osnovna je nezamjenjiva :D)..
i možemo se zezat i smijat se do suza al opet s druge strane i pričat o bilo čemu.. o nekim temama koje su ajmo reć ozbiljne.. i opet nije to da sad svaka ima svoje mišljenje i drži se toga, nego stvarno šta je je, imamo različita mišljenja ali na kraju se nađemo tu negdje.. prihvatimo i druga mišljenja, uskladimo se.. i to mi je stvarno super..
i možemo si sve reć. hehe baš smo pričale sve 4 šta je koja mislila o onoj drugoj na početku godine i cerekale smo se ko nenormalne :)
kak smo mislile da je sikirić čudna! joj to je bilo presmiješno..

a u nedjelju smo bile na koncertu od đžo, mislim od njene glazbene.. u ksaverskoj crkvici.. bilo je preprepredobro (đžo stvarno je bilo zakon!).. osnovna glazbena još ono ajde.. nešto očekivano.. ali srednja! isuse.. kako dobro sviraju... pogotovo gudački orkestar! i gitaristički.. wow.. oni baš ono uživaju u tome.. pre odlično.. i bilo je puno sexy dečeca.. hehe ma šalim se nismo mi to gledale.. (ma neee.. jok :D) a zbor je bio na kraju..i đžo je pjevala :).. i to je bio šećer na kraju.. ma predobro.. sve u svemu - zakon :)

i to je to.. moj površni postić je gotov.. možda sutra ili preksutra uslijedi jedan dubokoumni.. :D
i danas nema gumenih.. ali vratit će se oni :)


Post je objavljen 19.12.2007. u 10:56 sati.