Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/born-to-be-crazy

Marketing

ALI DIREKT U GLAVU (u svakom slučaju prizor za pamćenje)

Alo ekipa!!! I DA VAS PITAM: ŠTA STE LIJEPO DOBILI OD SV. NIKOLE???Evo, danas sam malo hiperaktivna, pa sam, umjesto da se malo potrudim oko ocjena zadnje dane, sjela za komp i OPET napisala post!!! Luda sam! Simpatikus djeluje, zjenice se šire i puca me adrenalin, za usporen rad slezene i bronha nisam sigurna, a techno koji trese kuću svakako pridonosi tomu!!! Da su starci sad ovdje….strefila bi ih kap! Tuj, tuj!
Uglavnom, danas je u školi opet bilo sranja…. Matej je jabukom, ALI DIREKT U GLAVU (u svakom slučaju prizor za pamćenje!!!), skršio svog malog buraza Edija, Monika se tako svađala sa Sonjom, a kolektivno smo, kao pravi složan razred, «božićno drvce» rastavili na tri djela…. Palčica se samo došetala (jer je bila dežurna učiteljica) i šta je imala vidit??? Polovicu bora…. Čovječe, skoro su joj oči ispale…. Ma nismo sad namjerno išli rastavljat bor, dogodilo se slučajno…. Pokušavali smo «kitu» (također duga priča…), tj. vrh bora zataknut u rupu, al nikako nije išlo, pa smo počeli glumit da se seksamo… cure su vikale: «Pa daj pogodi tu rupu više!!!! AAAAAAAAaaaaaa!» dok su dečki govorili: »Pa ne mogu je nać!! Šta ću kad neide unutra!!!» učitelji su garant šizili…I bor se odjednom, sam od sebe raspao! Monika je, već standardno, zajebavala Sonju (zvanu Horni, Askerica ili Buldog) na zemljopisu, a ova joj je tako spuštala!!! Kaže Buldog: «Monika to je strašno, ti kao da si pobjegla iz nekog doma!!!! Pa ti kao da nemaš roditelje!!! Isuse Bože, pa kakvo je to ponašanje!!!» Glupa je… danas nam je na sat hrvatskog, ona rospija od ravnateljice, donesla oglasnu knjigu i nakon teksta o, u ovo doba godine aktualnom Sv. Mami i Sv. Tati, pročitala je kako sutra svatko tko želi može na ispovijed u crkvu, mi smo se svi naravno zapalili za to jer ionako imamo PoliMeri koja bi nas još trebala i pitat sve šta smo učili ovo polugodište, pa smo nakon sata svi otrčali razrednici prijavit se za ispovjed, kao da nas nitko neće skužit… na kraju mogu ić samo troje… sutra sam i dežurna…. Najebala sam ak neću ić, al pitat ću Jelenu dal će me mijenjat! Jedini nam je cilj skliznut sa sata, a vidjet ćemo još dal ćemo uopće završit na ispovjedi. Da dodam- danas, dok mi tako žicamo jadnu razrednicu da nas sve pusti na tu ispovijed, dođe Buldog i značajno me pogleda! Kaže: «Pustila bi vas ona na ispovijed, ali problem je u tome šta se vi ni ne znate ispovijedat, znam ja vas (i opet me počne gledat, onako kako ona zna…) ..vi si to sve napišete na mobitel pa samo čitate s njega…», i počne se kesit i bolesno treptat očima… a ja njoj natrag…koji je izraz lica složila…Stara frajla. Šta bi tek rekla i kako bi reagirala da sam nju, umjesto učiteljice iz biologije prošli petak, zaključala u kabinet???! Šta bi mi onda rekla?! Bila sam «inspirirana» time što je prof. iz kemije, Bojana, kako je glupa, »slučajno» (!!!) zaključala knjižničarku………..
NAŠA ŠKOLA JE KUĆA LUĐAKA!!!!!!!!!!!!!!!
Pa jesam, čitala sam s mobitela kada sam se ispovjedila prošle godine i sad to imam upisano u mobitelu, a to ću isto koristit i sutra! Neće meni stara baba, koja ni kraticu ne zna zapamtit, govorit kako ću se ja ispovjedit! Monika je danas sa ššššššššššššššššš-u bombonom opizdila Dragaca posred čelinke dok je razgovarala s razrednicom (ne znaš tko je luđi…), ova je počela urlikat…… Učiteljicu hrvatskog sam danas usred sata, ali vjerujte mi, čisto zbog potrebe da taj podatak ubacim u sastavak koji sam pisala, pitala KOLIKO TRAJE SPOLNI ODNOS….. Pocrvenila je ko paprika i samo se nasmijala… pitam se koliko će mi dat iz tog sastavka! Šta učitelji sve neće doživjet! Žao mi je šta sutra neću moć zajebavat Radača, al ajde, samo da se riješim tog dežurstva!!! Sad sam eksala zadnju čašu cole kad me stari zvao i reko da nam se neka mačka popela u žlijep. Nakon uspješne i pravovremene intervencije na krov, mačka se oglasila iz otvora za ventilaciju u podrumu, stari je počeo psovat i derat se, izgledao je ko neka neuračunljiva osoba vičući na krovu kuće…. «Pa u pičku materinu!! Ja mačku tražim na krovu, a ova u podrumu!!! Jebo ti pas mater, da ti jebo!!! Koji kurac uopće radi kod nas???!!! Valentina, odi po nju!!!» Ridala sam suze od smijeha!!! Zaključila sam da od ovog tehničkog, kojeg pokušavam naučit dok pišem ovaj post, ukratko- nebu niš. Zato odustajem! Idem sad malo surfat po internetu. Pa se čujemo! Šaljem vam jedan veliki pozz, hvala na komentarima i komentirajte i dalje!!!!!!!!!!!!!!!
ĆAO DRUGARI!!!!!!!!! (što bi rekli u Srbiji…), a što bi unas rekli: JADNA TI MAJKA!!!!!!

VALENTINA


Post je objavljen 18.12.2007. u 20:36 sati.