Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

PALA I JA S MARSA :)

Ojla! Nisam ja na vas zaboravla, samo nemam baš vremena pisati i “šetati” po netu. Nema me baš ni doma, ali eto sad jesam pa da napišem koju. Nisam fakat dugo.

Najvažniji događaj ovog vikenda su bile krstitke. Mali Gabiel je kršten. Mali je cukrić.fino Tako je sladak jako. Sva se rastopim kad ga vidim. Baš sutra će imati 3 mjeseca. Što to vrijeme leti. Ko ludo. Neću se ni okrenuti, već će doći drugi mjesec i ispiti. I onda ti lijepo štrebaj. Nego, manje bitno sada. Krstitke. Bilo je super. Krštenje je bilo na Kamenskom u pola 10, bila sam čak i na misi. Da se vidi koliko mi Nana znači yes i onda smo krenuli u Lovački. Tamo je bilo super. Došli smo tamo oko 11 i ja odma pred sebe lijepo stavila litru jegera party i lijepo na prazan želudac cugam ja lijepo sebi jegera partynaughty divno! Klopa je bila fantastična. Za predjelo je bio pršut, šunka neka, čajna, salata s tijestom i tunom (moje omiljeno) i neki začinjeni sir. Kako sam se naklopala. Onda je bila juhica s puuuuno rezanaca ko da su mene pitali kakvu volim. A glavno jelo.. Mmmm...za Bogove. Veri fino bješe. Puretina, šampinjoni, povrće, kroketi.. ma super. I onda se to sve začinilo jegerom naravno. Malo sam plesala.. i onda je već došlo 4 sata i morale mi cure na tekmu ić. Igrale smo kup tekmu protiv Gorice. Izgubismo, ali nema veze. Ima moralno, ali nema financijski lud hehe.. Kasnije smo se moj dragi i ja još vratili tamo. Vozili smo s Nanom i Sašom koače i meso na Kamensko, pa smo išli kod Nane doma.. Uglavnom, bilo mi je zakon. Još da nije bilo tekme, bilo bi još bolje.

Svi me pitaju kamo ću za Novu. Ja još ne znam. Naravno kao i svake godine. Pas mater. Uvijek sve saznam u zadnji tren. Htjela bi u Frankopan ići, ali je fakat skupo. 300 kn se plaća. Ali opet, jedeš i piješ dok ne umreš. Kad pogledaš i nije tako jako prskupo. Ne znam. Nešto se Sanja i ja dogovaramo da budemo s kupa i slažu se ona i njen dragi, ali naravno, ne zna se gdje. Kmeeee!!!! čut će se na kraju bang ajde pozdraf svima! pjeva

Post je objavljen 18.12.2007. u 20:38 sati.