Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srnica007

Marketing

TJELESNE PROMJENE U PUBAČU.(U MOM JAZJEDU.)

naughtyOvak.

Zadah.zaudara iz usta L.B.Lukec,velim,pazi kak buš otwaral ustašca kaj nastavnicu neš ubil.Luka,zakaj si jel luka???

Brkovi.Izraslina iz kože,točnije lica.Dlake.naša draga,predraga H.K(svi su to ljudi iz mog razreda, ova je cura).E dete dobilo brkove!!I to ne onak klasično,puuno dlaka.ovoj z brade raste sam JEDNA.Onak duuuugačkaaaa!!!Veljka!!!Ogromna.Ko kosa.,Bekkiinnooo..i to si onak rasteže pod satom..nije ljepo za vidjetnamcor

Mutranje.M.Š.Ponosan Matija.Dijete sa SKVIKI GLASOM postalo je muuškarčina i pol(moš mislit)Očito da mu se glasnice šiiireeee...(njemu ne.)

Rit.Našoj M.B. povečala joj see guzička.od male dunje,sad je brava bundeva(njoj ne) ČESTITAMO!

Bubrenje usana.Ljepota D.Č Puune sočne usne.Crlijene.BARFO!


koja je razlika između psovke i klijetve?<

Koščica z riti koja napaljuje dečke.V.E.Ovak!Lepa mala micica,rombala se s rombačom.Naglo ju je zaustavil tetak Žumberak.Naglo ju je povukel skupa s romobilom i rombač se od grubijanstva slomil.metalna šipkica ravno W. u guzicu.sad se vidi crta(ožiljak) koji jaakoo napaljuje naše dečke.

Žuč.H.B,Hrfek...popišal se na satu.Bogec.Lepota moja sokasta(umobolesna) grda.Tak prelepo grdog dečka nebute sreli samo tak....SRY.Se je biljo žuto.Žuč.

Rast trešanja,,zvanih bupse. D.M i L.B. Prije 2 lijeta bile maaamine cujice.I vidiš njih sad lepo.Dojdu nam v školu i svi dečki "WOW".Drugi dan više nema.Istina na dijelu.Maramice,čarape,spužve,push-up il nekaj stoto.A-A nejde to tak cure moje lepe.Ovo polugodište skuži se da nisu imale maramice.OPPPAAAAA!!!!Znači cure se mogu u Konzumu zaposlit ko brisačice lubenica.Jedna peračica,druga brisačica.sa svojim dojčicama.

HOT DOG 4ever!!!Alenina prižmeknjen,Regica raskravljena!

pusa mojoj pubertetliji(ok,nije vishe)...WOJIM TEcerek.Zna on o kom pričam jer je samo jedan!!!!Nebum josh napisaja ko.U zadnje vreme iam inspiracije za post,a?pozzz



Post je objavljen 17.12.2007. u 21:09 sati.