Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Tajna

Ptičica piše pismo iza brave i šalje ga Pukiju navrh glave. A što u pismu ojađeni Petrač piše: Stipe, DrIvo ne volim vas viš… Joj, pardon – to je TAJNA! Štoviše, u množini kažu - Petračeve TAJNE. Poslušajte tu riječ uz fanfare: TAJNE! Vau! Dakle tajne koje, ni manje ni više, čak treba čitati s ključem, da bi ih se kao navodno razumilo rolleyes Ma zamisli ti to. S ključem! Doduše ne znam kojim, violinskim ili francuskim, ali eto kako su puno bitne te.. te.. ta-ta-ta-taaaaa - T-A-J-N-E!!! Apćiha!!! I tada mi se upali´ štedno rasvjetno tijelo!
E pa kad je imaju i Oprah i Petrač, mislim se ja, nisam ni ja zadnji seljo da nemam TAJNU! Jer ako Oprah kaže da treba čitati TAJNU jer je ona ključ apsolutnog uspjeha u životu, ne časih ni časa nego se po Oprahinim uputama ravno s kauča uputih na prvi kiosk u potragu za tim famoznim ključem svačijeg uspjeha – u potragu za TAJNOM!!! Ako može svaki šmrkljo, zašto ne bih i ja malo poradila na vlastitom uspjehu? smijeh

Ljubazna me kiosk-teta na moj žarki upit: Imate li TAJNU!? -usplahireno pogledala i prošaptala sve se osvrćući: Zašto, što ste čuli!?!
Pa Oprah je ima, a i osuđeni otmičar Hrvoje Petrač! -odgovorim joj ja, na što kiosk-teti osmjeh razumijevanja ozari lice te mi reče: A tuuu TAJNUUU! Na što usplahireno sad ja pogledah nju - Pa zar i vi znate TAJNU?! Jetrenti žabu, svi imaju TAJNU osim mene!!! –razočarano se pljesnem posred čele. TAJNA vam košta 150kuna –doda teta, na što moj prazni džepovi zaključiše da je ključ za aposlutni uspjeh u životu skuplji nego što su računali i da je autoru TAJNE njegov apsolutni uspjeh u životu uveliko olakšalo naših 150kuna, što je već u startu nepoštena prednost.
Stoga se doma vratih bez TAJNE zaključivši da nam se epistolarno da prostite reproduciraju u mozak, pa recipročno tomu - i nas za tog ratno-profitersko-kriminalno-ucjenjivačko-petračevskog cvilidretu i njegove TAJNE da prostite – treba bolit´ reproduktivni organ. I to nije tajna thumbup
Uostalom, kakva je to jadna TAJNA, pitam vas ja, kad ga je smjestila iza brave? Pih! Snaga te tajne po Richteru bi bila ravna - nuli. A na ovom svijetu ima takovih nerazriješenih misterija, od kojih bi sami sebi -na sam njihov spomen- od užasa iskopali sopstvene oči! Na ovom svijetu ima takovih nerazjašnjenih pojava od kojih bi se i ćelavima dizala kosa na glavi!! zaliven Na ovom svijetu ima takovih TAJNI da ih ni sam Arthur C.Clark, glavom i bradom, nikad nije prokljuvio a kamoli opisao!!! E onda znate kako su tajnovite i jezovito razorne te tajne.
Jer znate li vi što je prava TAJNA? Pazite, od sada čitate na vlastiti rizik!

Jedna od tih jezovitih i nikad razriješenih tajni je recimo… o bože, ne usuđujem se ni izgovoriti… dakle jedna od tih tajni je – SANDI CENOV! AAAAAAA!!!!!!!!! rofl
Jeste se sledili od užasa kao i ja?!? Vjerujem da jeste, i to s pravom, jer je izvor prihoda ovog bljuzgavca, bića, brokule, pjevača(?) - jedna od najvećih tajni u povijesti čovječanstva! Raznorazna nagađanja i pretpostavke postoje, npr:
-dila li ovaj mladić halucinogena sredstva?
-prodaje li svoje tijelo postarijim dobro stojećim gospođama?
-postarijoj dobro stojećoj gospodi? naughty
-možda obatroje istodobno?

Nepoznato je! Sigurno je samo jedno – kruh na njegov stol ne donosi glazbeni talent, kao uostalom ni Frani Lasiću glumački (od nedostatka istih već odavno bi odapeli). Da, da - TAJNA je to koja sva nagađanja baca u prostor nepotvrđenih spekulacija!
A još jedna od tih jezovitih i nikad razriješenih tajni… o bože, ne usuđujem se ni pomisliti… dakle još jedna od tih tajni je.. je.. je svrha postojanja - DEZODORANSA S JOGURTOM!!! yes
Zamislite samo koliko se neodgovorenih misterija svijeta na ovom problemu otvara, naprimjer:
-Spada li ovaj proizvod u kozmetičke ili prehrambene proizvode?
-Kome je ovaj proizvod pao na pamet?
-Ima li taj čovjek sikičkih problema?
-Kako je testiran ovaj proizvod?
-Kome je namijenjen?
-Tko stavlja jogurt pod pazuho? lud
-Zašto netko ima potrebu jogurt staviti pod pazuho?
-A ako već iz nekog nedokučivog razloga i želim staviti jogurt pod pazuho, što me spriječava da ne kupim i pod pazuho stavim čistu esenciju jogurta tj. - oriđiđi jogurt u buki?

E to ja zovem TAJNOM! Gotovo ko´ pjesmicu br.2.

Pjesmica br.2

Gdje si brate baš te nema,
već me za te hvata trema,
rime su mi koma stih u desetercu,
umjesto u petoj pičim u rikvercu.



Post je objavljen 17.12.2007. u 20:05 sati.