Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nniinnaaa

Marketing

loool

thumbupthumbupey,... malo prije sam doshla iz skole,.. bilo je zaaakon,.. dwa sata likownog i zakljucheno mi je 5.. i dobila sam 5 iz testa iz powijesti,.. i da i wwjeronauk mi je zakljucheno 5 thumbup. bash sam happy:) i da bilo mi je bash super pod likownim radili smo neke aa borowe,.. a taj bor si radio maxx 20 min a imali smo likk 2 schoolska sata... pa preeedobro:)
e da a pod zemljopisom monika je sjedila s jokom... joooj,.. ali nije problem shto nas je razmjestila wech shto je josip najjjjgori u cijelom razredu,.. tj. cijeloj skholi.... hehe ma preeedobro ,... sorry monika ali morala sam jer je taakk preeesmjeshno.. a wjeronauk,.. wekiii nije normalna,.. ( cura je zaaakon, ali je ludaaa 100 na sat) ona je men sweee stwari wadla iz torbe,.. i da pljunula je zhelji na stolicu,.. i josh onda obrishe njegowim ruukawom od jakne..
ewo mawlo slika.. :)



jewo monika s jokom straashno,.. koliko se je odmaknulaaa. malo pogledajte ja sam se siiijala ko luda,.. ali swe u swemu dobar su oni par:)) jel nisu.. hehe( sorry monika)
monika zheli zauwiijek ostati sjedit s josipom ali eto nastawnici ne daju,.. jer cijeli sat oni moraju bit priljeoljeni,.. drzhat se za rukice:) shala...














mawlo sa sata likownog.. i eto toliko od mene za danas.. kommajte..




Post je objavljen 17.12.2007. u 20:30 sati.