Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Duse Sveti...

"Dođi, Duše presveti! Ti si vjetar koji pokreće lađe našega života, vjetar koji zahvaća jedra naših lađa i tjera nas naprijed. Dođi i pokreni sve što mi ne možemo ; povuci nas, vodi nas.
Dođi, Duše Sveti! Ti si lahor, lahor u vrućini života, blagi povjetarac koji miluje tijelo, rashlađuje zrak. Ti si lahor nježnosti i ljubavi. Dođi u naš svakodnevni život, dotakni nas, osvježi nas na putovima kad osjetimo klonulost, žegu dana, nemoć!
Dođi, Duše Presveti, olujnim vjetrom, silinom i snagom kojom si zapuhao na dan Pedesetnice, pročisti ozračje u kojemu se mi nalazimo, pomrsi naše ljudske planove i otvori sva naša zatvorena vrata kako bismo kao tvoji svjedoci mogli izići na svjetlo dana i naviještati novi život i Radosnu vijest. Očisti nas od straha, uzmi od nas crne misli, otkloni svako nepovjerenje, oslobodi nas za ljubav i potpuno predanje. Dođi,Duše Sveti!"

Ovo mi je stiglo od drage prijateljice, pa i nju i sve vas izlazem snazi, ljepoti i zanosu ove krasne molitve!Post je objavljen 17.12.2007. u 15:48 sati.