Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Lijep je osjećaj kad nešto dobiš a predivan kada možeš nekome nešto podariti



U ove predblagdanske dane, dane darivanja, uvijek se lijepo sjetiti onih kojima je pomoć najpotrebnija. Iako se najviše svi nekako sjetimo u ovo vrijeme Božića a ne kroz cijelu godinu ipak vrijedi ona stara poslovica : „bolje ikad nego nikad“!
Lijepo je jučer bilo vidjeti na RTL televiziji kako je njihova udruga uspjela skupiti preko 2 miliona kuna za pet projekata. Lijepo je čitati kako se i drugi ljudi u ovo blagdansko vrijeme sjete nekog i daruju mu barem malo osmjeh na lice.
Lijepo je čitati i Vaše postove i Vaše komentare kako se uključujete u razno razne humane akcije.
Eto i mi smo pisali o par humanih akcija u koje smo se i mi roditelji male Anje a i kao i članovi humanitarne udruge uključili kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.
Pisali smo o humanoj akciji bočice nade, o humanoj akciji darujmo osmjeh na lica djeci (posjet dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri) te naš zadnji post o humanoj akciji koju je pokrenuo bloger za pomoć djevojčici u Pakracu.
Mi sutra kao udruga odlazimo u posjet bolesnoj djeci u Gornju Bistru. Svi članovi naše humanitarne udruge sakupili su nešto odjeće, obuće, igračaka i prigodnih darova i to ćemo u ime naše Humanitarne udruge „Mala Anja“ predati dječjoj bolnici Gornja Bistra gdje se nalaze djeca koja većina boluju od neizlijećivih bolesti i većina ih je napuštena od svojih roditelja. A u subotu 22.12. u prostorijama naše udruge, predat ćemo također sakupljene pakete blogeru Denisu koji je pokrenuo humanu akciju za pomoć djevojčici iz Pakraca koja je od rođenja bez jedne ruke i živi sa roditeljima i sestrom u teškim uvjetima.
Mi znamo kako je biti veseo kada netko za tvoje dijete radi humanitarne akcije i što je to osmjeh na licu ali vjerujte prekrasan je i osjećaj kad i ste i Vi u mogućnosti nekome podariti osmjeh na lice. Naša mala Anja i mi roditelji sretni smo što smo eto okusili što je to osmjeh kada primiš i što je to osmjeh kada daješ, jer na kraju dobro se uvijek dobrim vraća.
Sve Vas lijepo pozdravlja Vaš neumorni trio!


Post je objavljen 17.12.2007. u 12:30 sati.