Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noboyfriendnoproblems

Marketing

Zadnji put o njemu....

U subotu su se Rajkovic i Karla opet zbarili!!!!
Tu sam subotu vec bila u kurcu, i onda kada sam ih vidjela kako se grle
i plesu zajedno.... SMRACILO MI SE PRED OCIMA!!!!
Noge kao da su mi se oduzele i nisam ni a mogla izustit....
Bilo mi je uzasno kada sam to vidjela... Otisla sam malo van na zrak, da rijesim neke stvari sama sa sobom!!!! Kada sam usla unutra oni su se barili!!!! Taj prizor kao da me lupio u glavu, i svi moji osijecaji su nestali!!!
U tom trenutku, taj je prizor unistio sve sto je postojalo i od svega sada su samo ostala sijecanja na to!!!! Ali ni njih uskoro nece biti!!!!
Shvatila sam da on nije toga vrijedan, da se ja svaki jebeni dan, jebem u mozak zbog njega!!!! E pa Dragi Rajkovicu, kako tebe boli kurac za mene, tako i sada mene boli za tebe!!!! Nemam nista protiv tebe kao sto nikada nisam niti imala, ali sam shvatila da tako samo sebi unistavam zivce, dane, noci... SVE!!!!! E rekla sam sama sebi da necu vise tako, i tako ce i bit!!!!!
I onda kada meni moja draga prijateljica Nicol kaze kako je drugacije kada se zaljubis, da je to lijepo...! E draga Niky ja se ne slazem s tobom!!!!
Kao sto do sada nisam nokome dala da zavlada mojim srcem necu ni dalje, jer me ovo puno toga naucilo!!! Zasto se zaljubljivati, i onda biti opterecen time.... Ne, Ne, Ne... Ovako je meni lijepse!!! Od svakog uzmes ono sto si naumio, i steras ga u kurac!!!! Tek sada sam se uvijerila da ljubav ne postoji, i da je nema!!!! Od sada, bit cu opet onako odvratna, hladna kuja, koja pojebe pa odjebe!!!! Jer vidim da je tako najbolje, i tako te nista ne zivcira, zbog nikog ne pati... Sve je totalno cool, i od sada ce tako biti i u mom zivotu!!!
OD DANAS NEMA VISE ZALJUBLJIVANJA - ZA MENE!!!!!!

Post je objavljen 17.12.2007. u 11:10 sati.