Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Vijesti.....

ROYAL FASHION WEEK

Nekoliko manekenki je uz model nisilo i srcolike lizalice, naglašavajući zaštiti znak ove kuće. "Snjeet Years" je pokazao najnovije modele farmerki, majica, pletenih kapa, trenerki, kao i kofera. Oni su se predstavili kolekcijom za djevojke i za muškarce. U modelu "Snjeet Years" bio je obučen i član grupe "No nejm" Bojan Jovović, koji se odlično snašao u ulozi manekena, dok je njegov kolega iz benda Danijel Alibabić, bio voditelj programa.

IZBOR NA MISS CRNE GORE

Tako su ljepotu kandidatkinja ocjenjivali Ivan Strugar, svjetski šampion u kik-boksu, Danijel Alibabić, član grupe "No nejm", Filip Trajković, vaterpolo reprezentativac, Nina Mudrinić, voditeljka, Nebojša Crnogorac, šef hirurgije u KC Crne Gore, Jelena Paović, PR Ministarstva turizma, Niša Saveljić, fudbaler, Svetlana Maraš, vlasnik kompleksa na Plavnici, Milica Vukotić, profesor na privatnom fakultetu "UDG", te predstavnici italijanske firme "Pompea" i Kineske ambasade i Vesna Jugović-da Vinča, direktor kompanije "Miss YU" i predsjednica žirija.

RADIJSKI FESTIVAL

Šestočlana momačka postava iz Podgorice, grupa No nejm nastupiće ponovo pred beogradskom publikom u Sava centru. Smjeli mladići nakon zvižduka sa izbora za Pjesmu Evrovizije, ovoga puta su finalisti i jedini crnogorski predstavnici na Radijskom festivalu. Finale im je obezbijedila pjesma "Kad kažeš" za koju je tekst pisao Danijel Alibabić, muziku Marko Prentić, a aranžman Mićo Marjanović.
Danijel Alibabić, ne očekuje pobjedu, ali se nada super finalu.
- Pored super finala očekujemo da će nas građani Crne Gore podržati i glasati za nas. Dosad se nijesu baš pokazali u tome, jer je pristigao mali broj glasova iz Crne Gore. Njihova podrška bi nam puno značila. Ono čemu se najviše nadamo jeste veliki aplauz nakon izvođenja. Pobjedu ne očekujemo, jer nam to nije cilj, već da nas i publika u Srbiji dobro prihvati. Svakako nadamo se mjestu pri vrhu, ali ne i pobjedi, jer ne želimo reprizu - kaže Danijel.
Danijel je istakao da imaju bolji prolaz u Srbiji zbog njegovog učešća u "Velikom bratu", ali ne i zbog veze sa Slavicom Ćukteraš.
- Učešće u Velikom bratu dosta je pomoglo da ljudi razbiju predrasude o grupi, a to mi je i bio cilj. Što se tiče veze sa Slavicom, mislim da nam to nije pomoglo - rekao je Alibabić.


Post je objavljen 17.12.2007. u 12:00 sati.