Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Novi post ..

Eto, pišem novi post..ma jebem ti taj naslov.nemam tu niš pametno za napisat..namcor
Eto, nedjelja je.. u gradu je bilo katastrofa..mislim da gore nije moglo..zahvaljujući nekim osobama..
Mislim da sam osuđena na to, da ja nemogu otići subotom u grad.. veselit se.. otići u disko..zajebavat se..plesat..ono što rade oni koji imaju 17 godina.
Ma nije bed, ja se sa svime mogu nosit..ali žao mi je što neke osobe nemaju ni srca ni duše..
Neke osobe misle samo na svoje guzice( neke čak i ne) i ne razmišljaju, dali povrijede druge ljude, dali im odmažu u nečemu, dali rade grijeh..
Eh, da, u petak sam bila na ispovjedi.. nisam dugo izdržala da ne sagriješim nakon toga.. kako se kaže mišlju, rječju, djelom i propustom..
Žao mi je što ljudi ne razmišljaju nikada dubokoumno i na tzv. razgranati način..
Da ne misle samo sad ću ja ovo i ono, nego da pomisle na druge.. nije bitno jel na one koje vole ili na one koje ne vole..
Ma ruku na srce .. mislim da ovaj svijet.. kao planet ili bilo šta drugo .. nije zaslužio da postoji..
Gledam te živote, te ljude, ta ponašanja.. i razmišljam koja je poanta toga svega.. jel se trebamo svi poklat i ne znam ni ja šta.. da bi mogli reć da smo zakon..
Totalno sam se razočarala u ovaj svjet, u taj narod.. ma u sve .. nemoram nabrajati..
Gledajući sve to danas .. svojim očima, ali objektivnog mišeljenja mislim da nema smisla ništa raditi..
Ma boli me kurac .. možda me uhvatila depresija.. možda sam ljuta jer baš NEMAM sreće u svom usranom životu.. ali jebe mi se .. ovaj post stoji.. a stojim i ja iza svoga mišljenja..
Ako izlazak u grad nije pravi izlazak u grad a da se ne nalijemo, i ako se bez alkohola ne znamo zabaviti.. onda čemu to sve.. pa ajmo onda najbolje svi se nadrogirat i ne znam ni ja šta i onda bit sretni i veseli.. mislim ono.. čemu to sve..
Sinoč sam drugim očima gledala to disko.. kako je to jadno.. ma ja bi to blago rečeno zatvorila.. to je scena takva da tuku jedni te isti narodnjaci .. dojadili i Bogu i vragu (ok kad si pijan onda je sve super), razbijanje čaša i flaša, svi nabrijani, hoče se svađat i tuć, ma ono.. da smo životinje, nebi se tako ponašali..
Žao mi je što sam zapravo i ja dio toga..
Znate kako se kaže.. s kim si takav si..
Ajde dobro..oprostite na trošku vremena ako ste pročitali post(što čisto sumnjam) i žao mi je ako sam nekoga uznemirila sa bolnom istinom .. o ovom jadnom gradu .. bang


Post je objavljen 16.12.2007. u 18:11 sati.