Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

U režiji "Malca"

LABIN: Sportska dvorana SŠC"Mate Blažine"
GLEDATELJA: 400
SUCI:
Damir Wolf (Viškovo)
Slaven SKENDER (Mrkopalj)
DELEGAT:
Zoran RAJIĆ (Petrinja)

POTPIĆAN 98-TORCIDA Hansaplex 5:1 (2:0)


1:0 Radusin u 14. minuti
2:0 Sandić u 20 minuti
3:0 Hoxha u 25. minuti
4:0 Hoxha u 27. minuti

4:1 Dubovac u 29. minuti
5:1 Martedić u 35. minuti

IGRAČ UTAKMICE: Dalibor RADUSIN (Potpićan 98)

MNK POTPIĆAN 98: Funčić, Mehić, Radmanović, Martedić, Rožajac, Drndić, Ad.Fejzić, Sandić, Al.Fejzić, Hadžić, Radusin, Hoxsa.

TRENER: Jasminko MUJIĆ

MNK TORCIDA:Stojkić, Jezidžić, Dubovac, Franić, Balada, Matenda, Gvozden, Rožić, Davić, Družić.

TRENER:/


---------


Komentar na utakmicu:

Gosti su u utakmicu krenuli jako loše pa domaćini ih "spremaju" u njihovu polovicu i redaju šanse. Prva takva bila je ona Radusina koji je pucao sa 6m u 3.minuti susreta. Gosti su prijetili samo preko Dubovca i to udarcima iz daljine za koje znamo da teško ulaze Funčiću. U 14.minuti dogodio se ključan trenutak utakmice, Torcidin blok je probijen. Dalibor Radusin, popularni "Malac" uzeo je loptu, svojeg čuvara poslao "po ćevape" i zabio loptu u golmanov lijevi kut za slavlje u dvorani. Nakon tog gola neke mini-šanse imala je Torcida i to preko Gvozdena ali Funčić je opet bio raspoložen. Deset sekundi prije kraja poluvremena vidjeli smo "play of the day".Jednu lijepu akciju Potpićanaca završio je Sandić udarcem iskosa sa nekih 9-10m i ,kako se kaže, pobrisao paučinu u desnom gornjem kutu vratara Stojkića koji je mogao samo - gledati.
Drugo poluvrijeme donijelo je isti odnos momčadi, Potpićan napada a Torcida se grčevito brani i pokušava na kontre iznenaditi domaćina. No iznenađenje su doživjeli oni kada je Fatos Hoxha matirao vratara u 25.minuti. Na još jedan gol nije se dugo čekalo. Dalibor Radusin uzeo je loptu na centru, dvojicu igrača gostiju ostavio u prašini iza sebe te pokušao pucati ali se lopta nekako odbila do samog Hoxhe koji zabija svoj drugi gol na utakmici za 4-0. Moglo bi se reći i počasni gol za goste dao je Dubovac iz slobodnog udarca sa 6m u 29.minuti. Treba napomenuti da je Torcida krenula sa golmanom-igračem čak 6 minuta prije kraja i već je onda labinska publika znala da miriše dobro za njihove ljubimce. Majstor za te situacije "prazan gol" , Žarko Martedić poslao je jednu kirurški preciznu loptu u prazna vrata za konačnih 5-1.


Post je objavljen 16.12.2007. u 09:10 sati.